Coarda model ROP7-PL Venturelli Special Edition

Produs nou

Coarda ROP7-PL Special Edition este cel mai nou produs din gama corzilor marca Venturelli pentru practicarea gimnasticii ritmice este de buna calitate si face posibila executarea celor mai dificile compozitii. Disponibila intr-o gama variata de culori. Confectionata din poliamida/poliester.

Aprobata de Federatia Internationala de Gimnastica CERTIFICARE FIG

Mai multe detalii

80,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

MaterialPoliamida/poliester
StilElegant
ProprietățiCulori vii
Lungime3 m

Informatii

Materialul din care este confectionata coarda ROP7-PL Special Edition marca Venturelli  are o impletitura densa, iar greutatea ei este adecvata astfel incat in timpul lansarilor sa nu se desfaca. Lungimea corzii este de 3 m. Dimensiunea corzii necesare se masoara dupa inaltimea gimnastei: distanta de sub axila dreapta, pe sub talpi, la axila stanga. La capatul corzii se poate face un nod. Coarda este confectionata din poliamida/poliester este durabila si ajuta gimnasta în timpul sariturilor, lansarilor, manuirilor. Este folosita pentru practicarea gimnasticii ritmice, atat pentru antrenamentele zilnice cat si pentru competitii.

Aprobata de Federatia Internationala de GimnasticaCERTIFICARE FIG

Coarda ROP7-PL Special Edition marca Venturelli  mai poate fi folosita si pentru petrecerea timpului liber, acasa sau in parc, facand parte din jucariile preferate pentru fetite.

Fabricata in Italia.

NOTA: corzile pentru gimnastica ritmica si dans nu au manere la capete. Se permite realizarea de noduri la capetele corzii sau de acoperire cu o banda antiaderenta a acestor capete, insa lungimea maxima peste care se aplica banda antiaderenta nu trebuie sa depaseasca 10 cm.

ATENTIONARE: nu lasati coarda la indemana copiilor nesupravegheati! Nu lasati copiii sa isi infasoare coarda in jurul gatului! Folosirea neadecvata a corzii poate produce accidente grave, de sufocare!

Accesorii

6 alte produse in aceeasi categorie: