Producători

Informaţii

Etichete

Nici o etichetă specificată încă
Cea mai buna oferta si cea mai mare gama de hartie foto inkjet mata si lucioasa

Produse noi

Cele mai cumpărate

Lista produselor producatorului Agfa Photo

Hartia Agfa Photo este produsa sub licenta Agfa-Gevaert GmbH. Toate produsele Agfa Photo sunt garantate din punct de vedere a licentei de catre AgfaPhoto Holding GmbH (www.agfaphoto.com)

Agfa Photo este una dintre cele mai renumite marci de hartie inkjet fotografica de calitate premium, fiind lider la nivel mondial. Toate modelele de hartie foto Agfa sunt produse si verificate in acord cu cele mai stricte standarde de calitate. Fiecare coala de hartie este taiata cu precizie, exact la cotele prevazute de standardele internationale de formate. Colile de hartie au un grad superior de alb si sunt tratate chimic pentru a oferi suprafete de printare cu viteza de uscare foarte rapida, pentru a oferi imagini cu contururi clare, evitand intinderea micropicaturilor de cerneala in zonele invecinate. Culorile printurilor realizate pe hartie Agfa Photo sunt vii si cu contraste mari. Agfa Photo produce hartie in diverse formaturi (A3, A4, 3R 9x13, 4R 10x15, 5R 13x18) si cu diverse suprafete: cast coated lucioasa pe o singura fata, cast coated lucioasa pe ambele fete, cast coated mata pe o singura fata, cast coated mata pe ambele fete, magnetica pe o fata si cast coated lucioasa pe cealalata fata, premium glossy microporoasa (acoperita cu rasini speciale - resin coated / RC). Hartia foto Agfa se gaseste in variante pentru imprimarea cu cerneala tip dye (pe baza de apa) sau tip pigment.


Hartiile Agfa cu suprafete microporoase (acoperite cu rasini / resin coated - RC) si cele cu suprafete mate cast coated sunt indicate pentru printurile cu cerneala pe baza de pigment.


Colile de hartie Agfa cu suprafete lucioase cast coated (din gama Everyday sau Premium Glossy) si cele cu suprafete mate cast coated sunt indicate pentru imprimarile cu cerneala pe baza de apa (dye).


Produsele Agfa Photo sunt importate direct in Romania de catre firma Pro Data International SRL si sunt comercializate direct (prin magazine clasice sau online) sau prin intermediul partenerilor sai. Dvision este partener distribuitor al produselor Agfa Photo . Livram produse Agfa Photo in special Romania si in Uniunea Europeana dar si in alte tari (pentru detalii, termene si conditii va rugam frumos sa ne contactati)

Mai multe
Se afiseaza 1-25 din 25 articole
Se afiseaza 1-25 din 25 articole