Producători

Informaţii

Cea mai buna oferta si cea mai mare gama de hartie foto inkjet mata si lucioasa

Produse noi

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Lista produselor producatorului Solo

Solo este unul dintre cei mai cunoscuti si renumiti fabricanti din Rusia pentru produse dedicate gimnasticii ritmice si dansului / baletului.

Fabrica Malyugin, posesoare a brandului Solo, a fost infiintata in Rusia in anul 1992. Liniile de productie cat si biroul de design se afla situate in zona Moscovei. Compania face eforturi continue ca sa isi actualizeze mereu tehnicile si echipamentele de productie, principalul scop al firmei fiind acela de a ramane un leader in domeniul productiei de echipament pentru gimnastica (ritmica, aerobica, akro, etc) si dans (in special pentru dansuri contemporane si balet). Solo este leader in domeniul productiei de echipament si accesorii pentru gimnastica si dans (ballet, jazz, contemporan, acro).


Produsele Solo sunt importate direct in Romania de catre firma Pro Data International SRL si sunt comercializate direct (prin magazine clasice sau online) sau prin intermediul partenerilor sai. Dvision este partener distribuitor al produselor Solo . Livram produse Solo in special Romania si in Uniunea Europeana dar si in alte tari (pentru detalii, termene si conditii va rugam frumos sa ne contactati)

Mai multe
Se afiseaza 1-34 din 34 articole
Se afiseaza 1-34 din 34 articole