Producători

Informaţii

Etichete

Nici o etichetă specificată încă
Cea mai buna oferta si cea mai mare gama de hartie foto inkjet mata si lucioasa

Produse noi

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Lista produselor producatorului FREED of London

Freed of London este cel mai renumit producator britanic de incaltaminte profesionala pentru dans si, in special, baletului. Compania a fost infiintata de catre Frederick Freed in anul 1929 si este in prezent furnizor oficial al Operei Nationale din Londra

Compania britanica Freed of London a fost infiintata in anul 1929 de catre Frederick Freed si in prezent este unul dintre liderii mondiali in domeniul designului si fabricarii pantofilor profesionali de dans (fiind cel mai cunoscut producator britanic de poante pentru balet).


Freed of London Ltd, numita adesea pur si simplu Freed, este un designer și producator de pantofi de balet (poante) si pentru dans. Compania produce, de asemenea, colectii de imbracaminte pentru dans, rochii si incaltaminte pentru mirese, precum si produse destinate modei. Pantofii Freed of London sunt lucrati manual in Marea Britanie iar astazi marca este disponibila in peste 50 de tari. In timp ce Frederick Freed a inceput intr-un subsol din Covent Garden, compania actuala Freed of London cuprinde acum noua magazine de vanzare cu amanuntul, sapte birouri, cinci depozite si trei ateliere de productie. Freed of London s-a bucurat de o crestere continua si de succes. Pornind dintr-un subsol din Covent Garden, astazi marca este un leader mondial.


De la inceputurile modeste din West End din Londra, Freed din Londra a fost fondata de cismarul Frederick Freed in 1929. Lucrand dintr-un subsol din Covent Garden, acelasi loc unde se afla magazinul si astazi principalul magazin al marcii, domnul Freed si sotia sa au revolutionat industria de pantofi de dans prin adaptarea pantofilor la nevoile individuale ale dansatorilor. Pana in prezent, aceasta filozofie ramane, iar pantofii Freed din Londra continua sa fie facuti manual in Marea Britanie.

Doua treimi din toate pantofii de pantofi Freed Classic sunt facuti adaptati cerintelor specifice dansatorilor si sunt purtati de catre prim-balerine la nivel mondial, printre care Sylvie Guillem, Nina Ananiashvilli si Tamara Rojo. Leanne Benjamin, Evelyn Hart, Alexandra Ansanelli, Patricia Barker si Alexandra Ferri. Freed of London, de asemenea, livreaza celor mai importante companii de balet din lume, printre care Royal Ballet, Baletul Royal Birmingham, Baletul National Englishez, Baletul New York City, Teatrul American de Balet, Baletul Miami City, Baletul Olandez, Baletul de la Opera din Paris, Scottish Ballet, Rambert Dance Company si Pacific Northwest Ballet, pentru a numi doar cateva.


Freed of London furnizeaza in mod regulat productiilor West End si Broadway, care apar in mod regulat la televiziunea nationala britanica pe Strictly Come Dancing, X Factor si Dancing on Ice si au aparut si in filmele Harry Potter si Piratii din Caribe si cel mai recent in Snow White si Huntsmanul. Dintre cei mai renumiti clienti ai brandului Freed of London ii reamintim pe Amy Winehouse, Naomi Campbell, Natalie Portman, Sheridan Smith si Patrick Swayze.


Mai multe
Se afiseaza 1-9 din 9 articole
Se afiseaza 1-9 din 9 articole