Banda adeziva Laser marca Pastorelli

Produs nou

Banda adeziva laser se foloseste pentru decorarea obiectelor de gimnastica ritmica (cerc, maciuci, bat). Disponibila in mai multe variante de culori.

Dimensiuni: 1 rola de banda adeziva are lungimea de 11,4 m si latimea de 1,9 cm. O rola este suficienta pentru a decora o 90 cm cerc.

Mai multe detalii

55,00 lei cu TVA

Informatii

Banda adeziva se foloseste pentru decorarea obiectelor de gimnastica ritmica (cerc, maciuci, bat) si este disponibila in mai multe variante de culori.

Banda decorativa autoadeziva (tip scotch) este lucioasa si are un aspect specific, oferind obiectului manuit un efect vizual deosebit. Scotchul laser reflacta lumina diferit atunci cand este luminat / privit din unghiuri diferite,astfel incat obiectul pare ca are mai multe culori. Folia decorativa laser isi schimba culoarea in functie de unghiul vizual din care este privita. Spre deosebire de folia holografica, folia decorativa laser isi schimba culoarea in timp ce folia holografica isi schimba stralucirea.

Banda adeziva are un suport din hartie lipit sub ea pentru a proteja substanta adeziva si, din acest motiv, recomandam sa taiati scotch-ul la intervale de 1 metru si sa le aplicati pe cerc, iar separarea hartiei filmate de banda adeziva sa o faceti treptat-treptat. De asemenea, recomandam si aplicarea unui scotch transparent pe deasupra stratului decorativ, dupa infasurare / lipire, pentru a proteja banda decorativa laser, ferind-o de zgarieturi pe o perioada mai lunga de timp.

Poate fi utilizata si pentru ambalarea cadourilor, pentru decorarea si personalizarea obiectelor sau in activitati de bricolaj.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: