Suport Pastorelli din plastic pentru panglica (cutie cu mosor)

Pastorelli suport panglica

Produs nou

Suportul Pastorelli pentru panglica este practic si usor de utilizat. Datorita cilindrului interior, panglica este bine fixata si nu se desface in timpul transportului. Capacul glisant se inchide perfect astfel incat protejeaza panglica de murdarie. Are un design imbunatatit, asigurand o buna fixare a panglicii in interior. Folosind suportul Pastorelli, panglica nu face cute si nu se sifoneaza.

Mai multe detalii

100,00 lei cu TVA

Informatii

Suportul Pastorelli pentru panglica este format dintr-un cilindru din plastic cu un capac glisant, un cilindru interior, care se poate deschide si inchide cu ajutorul unui buton lateral pentru a fixa panglica si o rotita exterioara pentru o infasurare rapida a panglicii.

Pentru a folosi suportul pentru panglica Pastorelli trebuie sa urmati pasii:

1. Deschideti capacul glisant, apasati pe butonul lateral pentru deschiderea cilindrului, introduceti capatul panglicii in deschiderea cilindrului si dati drumul butonului, astfel incat panglica este fixata in cilindru.

2. Introduceti degetele in gaurile rotitei exterioare si invartiti-o in sensul acelor de ceasornic pana la infasurarea completa a panglicii.

3. Inchideti capacul glisant.

Ilustrarea video a modului de utilizare a suportului pentru panglica o puteti viziona accesand link-ul urmator:

https://www.youtube.com/watch?v=xI047abBMIY&feature=youtu.be

 

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: