Banda adeziva decorativa Dvision K-Meleon

Produs nou

Banda adeziva decorativa marca Dvision, model K-Meleon. Banda se foloseste pentru decorarea obiectelor de gimnastica ritmica (cerc, maciuci, bat). Foliile Dvision K-meleon sunt disponibile in mai multe variante de culori.

O rola de banda adeziva decorativa Dvision K-Meleon are lungimea de aproximativ 11,5 m si latimea de 19 mm.

O rola este suficienta pentru un cerc cu diametrul de 90 cm.

Mai multe detalii

55,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Lățime19 mm
Lungime11.5 m

Informatii

Banda adeziva Dvision K-Meleon se foloseste pentru decorarea obiectelor de gimnastica ritmica (cerc, maciuci, bat) si este disponibila in mai multe variante de culori.

Banda decorativa autoadeziva este lucioasa si are un aspect specific, oferind obiectului manuit un efect vizual deosebit. Folia autoadeziva reflacta lumina diferit atunci cand este luminata / privita din unghiuri diferite,astfel incat obiectul pare ca are mai multe culori. Folia decorativa Dvision K-Meleon isi schimba culoarea in functie de unghiul vizual din care este privita. Spre deosebire de folia holografica, folia decorativa Dvision K-Meleon isi schimba culoarea in timp ce folia holografica isi schimba stralucirea.

Banda adeziva Dvision K-Meleon are un suport de hartie filmata pentru a proteja substanta adeziva si, din acest motiv, recomandam sa o taiati in segmente de aproximativ 1 metru lungime si sa le aplicati prin infasurare peste cerc, iar separarea hartiei filmate de banda adeziva sa o faceti treptat-treptat. De asemenea, recomandam si aplicarea unui scotch transparent pe deasupra pentru a proteja banda decorativa Dvision K-Meleon, ferind-o de zgarieturi pe o perioada mai lunga de timp.

Atunci cand infasurati folia peste cerc trebuie sa evitati sa suprapuneti pasii succesivi de banda. In mod normal, daca infasurati cu atentie, o rola de banda adeziva este suficienta pentru a decora un cerc intreg cu diametrul de 90cm.

Folia autocolanta Dvision K-Meleon poate fi utilizata si pentru realizarea de ambalaje pentru cadouri, pentru decorarea si personalizarea obiectelor sau in activitati de bricolaj.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: