Panglica elastica Grishko 0002/3 pentru pointe si flexibili

Panglica elastica Grishko 0002/3

Produs nou

Panglica Grishko model 0002/3 pentru pointe si flexibili are forma unei plase elastice.

Culoare: light salmon.

Dimensiuni disponibile: latime 24 mm si lungime 1 m.

Un set contine 1 m de panglica.

Mai multe detalii

19,99 lei cu TVA

-5,01 lei

25,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

StilElegant
ProprietățiFlexibil, rezistent

Informatii

Atunci cand au fost create pentru prima data pointele, panglicile de satin erau singurele mijloace de a le fixa in picioare. Dar, odata cu progresul realizat in lumea dansului, a devenit tot mai importanta utilizarea elasticelor de sustinere în jurul gleznei pentru a fixa mai bine pointele in picior.

In ziua de astazi, panglicile au mai mult un scop decorativ, oferind un aspect traditional clasic al gleznei, banda elastica fiind cea care face sustinerea pointelor.

Panglica Grishko este folosita pentru o buna fixare a pointelor in picioare. Ea poate fi folosita ca atare sau in combinatie cu panglica Grishko satinata (se poate insera o bucata de panglica elastica intr-o panglica satinata Grishko model 0510/7 , ambele avand aceeasi latime: 24 mm). Daca se insereaza o mica bucata de elastic in panglica satinata atunci se obtine o panglica care nu forteaza si nu stranguleaza piciorul, menajand pielea si tendonul lui Ahile.

Panglica Grishko elastica se ataseaza la pointe si, datorita elasticitatatii ei, nu creaza o senzatie de disconfort in timpul dansului.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: