Hartie AGFA A4 glossy single side 180g/mp cu 20 coli/pachet. Mareste

Hartie AGFA A4 glossy single side 180g/mp cu 20 coli/pachet.

AP18020A4

Produs nou

Hartia AGFA A4 glossy single side 180g/mp  indicata pentru printare direct in imprimante cu jet de cerneala.

Tip coala: lucioasa pe o singura fata

Greutate specifica coala: 180g/mp

Numar coli per pachet: 20

Format: A4 (210 mm x 297 mm)

Mai multe detalii

13,99 lei cu TVA

Fisa tehnica

Greutate180g/mp
Proprietățilucioasa pe o singura fata
Format hartieA4 (210 mm x 297 mm)

Informatii

Hartia AGFA A4 glossy single side 180g/mp este o calitate premium avand doar o singura parte lucioasa. Aceasta hartie Agfa de format A4 si greutate specifica de 180g / mp este special conceputa pentru a crea fotografii si imagini care arata realist si este alegerea perfecta pentru combinatia buget-calitate si reducerea costurilor de imprimare a fotografiilor atat la birou cat si acasă. Acest tip de hartie foto poate fi utilizata pentru realizarea pozelor, prezentărilor, afiselor, reproducerilor artistice, pliantelor, fotografiilor pentru legitimatii, cartilor de vizita, invitatiilor la nunti / botezuri / evenimente speciale, flyere-lor, brosurilor, copertilor pentru carcasele de CD, DVD sau Bluray, meniurilor pentru cafenele, baruri si restaurante, calendarelor, etc.

Caracteristici:

-          este indicata pentru printare direct in imprimante cu jet de cerneala la o rezolutie maxima de pana la 5760 x 1440 dpi. Pot fi folosite atat in imprimantele care folosesc cartuse normale de cerneala tip dye cat si in  imprimantele cu sistem continuu de alimentare cu cerneala tip dye (CISS).

-          suprafata de printare ofera o uscare rapida a cernelii imprimate si o rezistenta buna la umezeala a imaginilor tiparite.

-          suprafata lucioasa este tratata printr-un procedeu chimic special pentru a reda culori vii, intense si vibrante, de foarte mare rezolutie, oferind o calitate inegalabila pentru imaginile imprimate pe ea.

-          fata cu suprafata lucioasa este deosebit de alba iar stratul glossy este fixat pe suprafata hartiei in mod uniform, oferind un suport de calitate exceptionala pentru imprimarea fotografiilor.

-          un pachet contine 20 de coli format A4 , lucioase pe o singura fata, cu greutatea specifica de 180 grame/metrul patrat, ambalate intr-o folie transparenta care este apoi acoperita de o cutie de carton lucios, care ii ofera un aspect comercial deosebit si o rezistenta crescuta la actiunile mecanice (manipulare mai usoara, cu risc mai mic de deformare)

 

Hartia Agfa Photo este produsa sub licenta Agfa-Gevaert GmbH. Toate produsele Agfa Photo sunt garantate din punct de vedere a licentei de catre AgfaPhoto Holding GmbH (www.agfaphoto.com)

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: