Hartie AGFA A4 RC (resin coated, microporous) glossy single side 260g/mp pachet 20 coli Mareste

Hartie AGFA A4 RC (resin coated, microporous) glossy SATIN single side 260g/mp pachet 20 coli

AP26020A4S

Produs nou

Hartie AGFA A4 RC (resin coated, microporous) glossy SATIN single side 260g/mp pachet 20 coli

Tip coala: lucioasa pe o singura fata (professional high glossy)

Greutate specifica coala: 260g/mp

Numar coli per pachet: 20

Format: A4 (210 mm x 297 mm)

Mai multe detalii

24,99 lei cu TVA

Fisa tehnica

Greutate 260g/mp
Proprietățilucioasa pe o singura fata
Format hartieA4 (210 mm x 297 mm)

Informatii

Hartie high glossy foto Agfa de format A4 si greutate 260 gr/mp, cu o fata lucioasa SATINATA de tip microporoasa (resin coated / RC glossy) pentru printare direct in imprimante cu inkjet, in special pentru printari cu cerneala pe baza de pigment.

Hartia Agfa Photo model Professional single side High Glossy resin coated SATIN este foarte indicata pentru imprimarea cu cerneala tip pigment. Suprafata de printare a colilor de hartie Agfa Photo ofera o uscare foarte rapida a cernelii imprimate si o rezistenta deosebita la umezeala si raze ultraviolete (UV) a imaginilor tiparite.

Hartie alba foto lucioasa RC resin-coated  (RC photo paper glossy) este indicata pentru imprimari de cea mai inalta calitate (printuri profesionale). Permite imprimari foto la cea mai inalta rezolutie, cu contrast maxim. Hartia are un grad ridicat de alb.

Porozitatea inalta, egala si impregnarea ei cu substante absorbante ii confera posibilitatea de a impiedica scurgerea cernelei fata de punctul de contact cu hartia.

Hartia de tip RC (resin coated) ofera printurilor o rezistenta mai mare impotriva degradarii la razele solare (razele ultraviolete (UV)). Pentru aceasta se recomanda folosirea cernelurilor pe baza de pigment.

Colile de hartie sunt lucioase pe o parte (single side glossy). Pachetul de hartie fotografica are cate 20 de coli A4 de 260 g / mp. Permite printuri de inalta rezolutie, de pana la 5760 dpi !!! Pretul afisat se refera la un pachet intreg de 20 de coli!

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: