Hartie AGFA A4 mata single side 130g/mp pachet 50 coli Mareste

Hartie AGFA A4 mata single side 130g/mp pachet 50 coli

AP13050A4M

Produs nou

Hartie AGFA A4 mata single side 130g/mp pachet 50 coli

Tip coala: lucioasa pe o singura fata (professional high glossy)

Greutate specifica coala: 130/mp

Numar coli per pachet: 50

Format: A4 (210 mm x 297 mm)

Mai multe detalii

15,89 lei cu TVA

Fisa tehnica

Greutate 130g/mp
Proprietățimata pe o singura fata
Format hartieA4 (210 mm x 297 mm)

Informatii

Hartie AGFA A4 mata single side 130g/mp pachet 50 coli are o singura fata mata pentru printare direct in imprimante cu jet de cerneala.

Colile A4 de hartie foto pot fi printate direct in orice tip de imprimanta cu jet de cerneala (inkjet), atat pe baza de apa (dye) cat si de tip pigment. Printarea se poate realiza folosind atat imprimantele care folosesc cartuse normale de cerneala (de tip dye sau de tip pigment) cat si imprimantele cu sistem continuu de alimentare cu cerneala(CISS).

Stratul mat al hartiei fotografice este fixat pe suprafata hartiei in mod uniform, oferind o calitate exceptionala a fotografiilor, rezolutia maxima ce poate fi obtinuta fiind de pana la 5760 x 1440.

Această hartie cu finisaj mat pe o singura fata reprezinta o alegere excelenta pentru documentele color de inalta calitate. De asemenea, ea poate fi folosita si pentru a imprima poze, pliante, fotografii pentru legitimatii, carti de vizita, invitatii la nunti / botezuri / evenimente speciale, flyere, brosuri, coperti pentru carcasele de CD, DVD sau Bluray, meniuri pentru cafenele, baruri si restaurante, calendare, etc.

Un pachet contine 50 de coli format A4 , cu suprafata mata printabila pe o singura fata, cu greutatea specifica de 130 grame / metrul patrat. Hartia este ambalata intr-o folie transparenta si introdusa intr-o cutie de carton lucios, oferind astfel un aspect comercial deosebit si o rezistenta crescuta la actiunile mecanice (manipulare mai usoara, cu risc mai mic de deformare).

Foile de hartie Agfa Photo nu au impuritati, pete, scame de praf, zone incretite pe suprafata printabila, sau alte neregularitati sau defecte de fabricatie.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: