Hartie AGFA 4R (10x15) RC (resin coated, microporous) side 260g/mp pachet 100 coli Mareste

Hartie AGFA 4R (10x15) RC (resin coated, microporous) side 260g/mp pachet 100 coli

AP260100A6

Produs nou

Hartie resin coated (RC) AGFA 4R (10x15) glossy single side 260g/mp - pachet de cate 100 coli, indicata pentru printare direct in imprimante cu jet de cerneala pe baza de pigment.Colile de hartie RC (resin coated) sunt indicate pentru printurile de fotografii premium glossy.

Tip coala: lucioasa pe o singura fata

Greutate specifica coala: 260g/mp

Numar coli per pachet: 100

Format: 4R (10x15)

Mai multe detalii

29,99 lei cu TVA

Fisa tehnica

Greutate240g/mp
Proprietățilucioasa pe o singura fata
Format hartie4R (10x15)

Informatii

Hartia Agfa Photo format 4R (10x15), greutate 260 grame / mp, cu o fata lucioasa de tip resin coated (RC) pentru printare direct in imprimante cu jet de cerneala. Suprafata de printare este microporoasa ultra high glossy si permite o uscare ultra rapida a cernelii de tip pigment imprimate si o rezistenta deosebita la umezeala si la razele ultraviolete (UV) a imaginilor tiparite. Suprafata lucioasa este tratata printr-un procedeu chimic special, fiind acoperita cu un strat microporos dintr-o rasina speciala, pentru a reda culori vii, intense si vibrante, de foarte mare rezolutie, oferind o calitate inegalabila pentru imaginile imprimate pe ea. Un pachet include 100 de coli de hartie lucioasa single side cu greutate specifica de 260 g / mp. Fata lucioasa a hartiei este deosebit de alba iar stratul glossy este fixat pe suprafata hartiei in mod uniform, oferind un suport de calitate exceptionala pentru imprimarea fotografiilor. Fiecare coala de hartie este acoperita cu un strat extra lucios microporos de rasina speciala (de aceea se numeste microporous resin coated photo paper). Fiecare coala de hartie este acoperita cu un strat extra lucios microporos de rasina speciala (de aceea se numeste microporous resin coated photo paper). Colile de hartie de tip RC sunt special concepute pentru a printa fotografii mai rezistente la razele ultraviolete si la umezeala. Hartia tip RC face parte din gama de lux, ultra premium.

Acest model Agfa Photo de hartie foto super lucioasa, pe care il comercializam noi, poate fi printat in imprimantele inkjet la o rezolutie maxima de pana la 5760 x 1440 dpi

Un pachet contine 100 de coli format 4R , lucioase pe o singura fata, cu greutatea specifica de 260 grame / metrul patrat, ambalate intr-o folie transparenta care este apoi acoperita de o cutie de carton lucios, care ii ofera un aspect comercial deosebit si o rezistenta crescuta la actiunile mecanice (manipulare mai usoara, cu risc mai mic de deformare). Toate colile din pachet au o calitate exceptionala, culoarea suprafetei printabile fiind foarte alba si deosebit de uniforma. Foile de hartie Agfa Photo nu vor prezenta impuritati, pete, scame de praf, zone incretite pe suprafata printabila, sau alte neregularitati sau defecte de fabricatie. Toate taieturile colilor se fac automatizat, cu masini bine calibrate, cu lamele ghilotinelor perfect ascutite, pentru a evita aparitia de neregularitati in urma procesului de taiere.

Colile 4R de hartie foto pot fi printate direct in orice tip de imprimanta cu jet de cerneala (inkjet). Pot fi imprimate atat de imprimantele care folosesc cartuse normale de cerneala tip pigment cat si de  imprimantele cu sistem continuu de alimentare cu cerneala tip pigment (CISS).

Formatul 4R este cel mai utilizat format de hartie fotografica. Fotografiile de format 10x15 se numesc in mod uzual, popular, de marime medie. Puteti folosi colile de hartie inkjet glossy pentru a imprima in special poze dar si pliante, carti de vizita, invitatii la nunti / botezuri / evenimente speciale, flyere, brosuri, calendare, coperti pentru agende, fotografii pentru legitimatii, etc.

Hartia Agfa Photo este produsa sub licenta Agfa-Gevaert GmbH. Toate produsele Agfa Photo sunt garantate din punct de vedere a licentei de catre AgfaPhoto Holding GmbH (www.agfaphoto.com)

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: