Coarda Venturelli model ROP7 PL

Produs nou

Coarda ROP7-PL, marca Venturelli pentru practicarea gimnasticii ritmice este de buna calitate si face posibila executarea celor mai dificile compozitii. Disponibila intr-o gama variata de culori. Confectionata din poliamida/poliester.

Mai multe detalii

150,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

MaterialPoliamida/poliester
StilElegant
ProprietățiCulori vii
Lungime3 m

Informatii

Materialul din care este confectionata coarda ROP7-PL marca Venturelli  are o impletitura densa, iar greutatea ei face ca aceasta coarda sa nu se desfaca in timpul lansarilor. Lungimea corzii este de 3 m. Dimensiunea corzii necesare se masoara dupa inaltimea gimnastei: distanta de sub axila dreapta, pe sub talpi, la axila stanga. La capatul corzii se poate face un nod. Coarda ROP7-PL marca Venturelli este confectionata din poliamida/poliester este durabila si ajuta gimnasta în timpul sariturilor, lansarilor, manuirilor. Coarda este folosita pentru practicarea gimnasticii ritmice, atat pentru antrenamentele zilnice cat si pentru competitii.

Coarda ROP7-PL marca Venturelli  mai poate fi folosita si pentru petrecerea timpului liber, acasa sau in parc, facand parte din jucariile preferate pentru fetite.

Fabricata in Italia.

NOTA: corzile pentru gimnastica ritmica si dans nu au manere la capete. Se permite realizarea de noduri la capetele corzii sau de acoperire cu o banda antiaderenta a acestor capete, insa lungimea maxima peste care se aplica banda antiaderenta nu trebuie sa depaseasca 10 cm.

ATENTIONARE: nu lasati coarda la indemana copiilor nesupravegheati! Nu lasati copiii sa isi infasoare coarda in jurul gatului! Folosirea neadecvata a corzii poate produce accidente grave, de sufocare!

Accesorii

10 alte produse in aceeasi categorie: