Coarda Pastorelli New Orleans multicolora

Produs nou

Coarda Pastorelli New Orleans multicolora pentru practicarea gimnasticii ritmice este de buna calitate si face posibila executarea celor mai dificile compozitii.

Diametru: 9 mm.

Lungime: intre 2.90m si 3.10m.

Confectionata din poliester.

Culori disponibile: combinatii variate.

Aprobata FIG.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

MaterialPoliester
StilElegant
ProprietățiCulori vii
Lungime3 m
Diametru9 mm

Informatii

Materialul din care este confectionata  Pastorelli New Orleans multicolora are o impletitura densa, iar greutatea ei este adecvata astfel incat in timpul lansarilor sa nu se desfaca. Lungimea corzii este de 3 m (poate varia intre intre 2.90m si 3.10m). Dimensiunea corzii necesare se masoara dupa inaltimea gimnastei: distanta de sub axila dreapta, pe sub talpi, la axila stanga. La capatul corzii se poate face un nod. Coarda este confectionata din poliester este durabila si ajuta gimnasta în timpul sariturilor, lansarilor, manuirilor. Adecvata pentru practicarea gimnasticii ritmice, atat pentru antrenamentele zilnice cat si pentru competitii.

Coarda Pastorelli New Orleans  multicolora mai poate fi folosita si pentru petrecerea timpului liber, acasa sau in parc, facand parte din jucariile preferate pentru fetite.

Fabricata in Italia.

Producator: Pastorelli.

NOTA: corzile pentru gimnastica ritmica si dans nu au manere la capete. Se permite realizarea de noduri la capetele corzii sau de acoperire cu o banda antiaderenta transparent a acestor capete, insa lungimea maxima peste care se aplica banda antiaderenta nu trebuie sa depaseasca 10 cm.

ATENTIONARE: nu lasati coarda la indemana copiilor nesupravegheati! Nu lasati copiii sa isi infasoare coarda in jurul gatului! Folosirea neadecvata a corzii poate produce accidente grave, de sufocare!

Coarda intruneste toate caracteristicile reglementate de Normele FIG privind obiectele pentru gimnastica ritmica.

Accesorii

10 alte produse in aceeasi categorie: