Coarda Dvision unicolora pentru gimnastica ritmica

Produs nou

Coarda Dvision unicolora pentru gimnastica ritmica este de buna calitate si face posibila executarea celei mai dificile compozitii. Disponibila intr-o gama variata de culori, aveti posibilitatea să alegeti coarda care corespunde cel mai bine necesitatilor dumneavoastra. Lungimea este de 3 m. Diametrul: 9 mm.

Mai multe detalii

65,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Material Polipropilena
StilSportiv
Lungime3 m

Informatii

Coarda Dvision unicolora are o lungime de 3 m. Pentru adaptarea dimensiunea corzii la inaltimea gimnastei se masoara distanta de sub axila dreapta, pe sub talpi, la axila stanga. La capatul corzii se poate face un nod. Este confectionata din poliester, un material durabil ce ajuta gimnasta în timpul sariturilor, lansarilor, manuirilor. Folosita pentru gimnastica ritmica, atat pentru antrenamentele zilnice cat si pentru competitii.

Coarda mai poate fi folosita si pentru petrecerea timpului liber, acasa sau in parc, facand parte din jucariile preferate pentru fetite.

NOTA: corzile pentru gimnastica ritmica si dans nu au manere la capete. Se permite realizarea de noduri la capetele corzii sau de acoperire cu o banda antiaderenta a acestor capete, insa lungimea maxima peste care se aplica banda antiaderenta nu trebuie sa depaseasca 10 cm.

ATENTIONARE: nu lasati coarda la indemana copiilor nesupravegheati! Nu lasati copiii sa isi infasoare coarda in jurul gatului! Folosirea neadecvata a corzii poate produce accidente grave, de sufocare!

Accesorii

10 alte produse in aceeasi categorie: