Coarda Dvision Rainbow pentru gimnastica ritmica

Dvision coarda Rainbow

Produs nou

Coarda Dvision Rainbow pentru gimnastica ritmica este de buna calitate si face posibila executarea celei mai dificile compozitii. Coarda are un gradient de culoare (degrade), dandu-i un aspect deosebit, cu un efect vizual aparte. Lungimea este de 3 m.

Mai multe detalii

75,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Material Polipropilena
StilSportiv
Lungime3 m

Informatii

Coarda Dvision Rainbow are o lungime de 3 m. Pentru adaptarea dimensiunea corzii la inaltimea gimnastei se masoara distanta de sub axila dreapta, pe sub talpi, la axila stanga. La capatul corzii se poate face un nod. Materialul din care este confectionata este durabil si ajuta gimnasta în timpul sariturilor, lansarilor, manuirilor. Este utilizata in gimnastica ritmica, atat pentru antrenamentele zilnice cat si pentru competitii.

Coarda mai poate fi folosita si pentru petrecerea timpului liber, acasa sau in parc, facand parte din jucariile preferate pentru fetite.

NOTA: corzile pentru gimnastica ritmica si dans nu au manere la capete. Se permite realizarea de noduri la capetele corzii sau de acoperire cu o banda antiaderenta a acestor capete, insa lungimea maxima peste care se aplica banda antiaderenta nu trebuie sa depaseasca 10 cm.

ATENTIONARE: nu lasati coarda la indemana copiilor nesupravegheati! Nu lasati copiii sa isi infasoare coarda in jurul gatului! Folosirea neadecvata a corzii poate produce accidente grave, de sufocare!

Accesorii

10 alte produse in aceeasi categorie: