Coarda Pastorelli multicolora model Patrasso

Produs nou

Coarda Pastorelli multicolora model Patrasso pentru gimnastica ritmica.

Diametru: 9 mm.

Lungime: 3 m.

Confectionata din nylon.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Stilnylon
ProprietățiCulori vii
Lungime3 m
Diametru9 mm

Informatii

Materialul din care este confectionata coarda Pastorelli multicolora model Patrasso are o impletitura densa, iar greutatea ei este adecvata astfel incat in timpul lansarilor sa nu se desfaca. Lungimea corzii este de 3 m.

Dimensiunea corzii necesare se masoara dupa inaltimea gimnastei: distanta de sub axila dreapta, pe sub talpi, la axila stanga. La capatul corzii se poate face un nod. Coarda este confectionata din nylon este durabila si ajuta gimnasta în timpul sariturilor, lansarilor, manuirilor. Adecvata pentru practicarea gimnasticii ritmice, atat pentru antrenamentele zilnice cat si pentru competitii.

Culori disponibile:

Culoare

Cod produs

Rosu-portocaliu_galben

00285

Roz-fucsia

00281

Electric blue-sky blue

00282

Alb_fucsia-lila

02658

Fucsia-roz-verde

00283

Albastru-fucsia-roz

00286

Coarda Pastorelli multicolora model Patrasso mai poate fi folosita si pentru petrecerea timpului liber, acasa sau in parc, facand parte din jucariile preferate pentru fetite.

Fabricata in Italia.

Producator: Pastorelli.

NOTA: corzile pentru gimnastica ritmica si dans nu au manere la capete. Se permite realizarea de noduri la capetele corzii sau de acoperire cu o banda antiaderenta a acestor capete, insa lungimea maxima peste care se aplica banda antiaderenta nu trebuie sa depaseasca 10 cm.

ATENTIONARE: nu lasati coarda la indemana copiilor nesupravegheati! Nu lasati copiii sa isi infasoare coarda in jurul gatului! Folosirea neadecvata a corzii poate produce accidente grave, de sufocare!

Accesorii

10 alte produse in aceeasi categorie: