Coarda Pastorelli multicolora fluorescenta pentru gimnastica ritmica

Pastorelli coarda multi fluo

Produs nou

Coarda multicolora fluorescenta Pastorelli pentru gimnastica ritmica si dans.

Dimensiunile corzii: lungime-3 m, diametru-9 mm.

Confectionata din poliester.

Coarda are un gradient de culoare (degrade), culorile fiind urmatoarele: roz, galben, albastru deschis, violet, portocaliu.

Cod produs: 10011

Pastorelli este partener oficial al FIG (Federatia Internationala de Gimnastica).

Mai multe detalii

75,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

MaterialPoliester
StilSportiv
ProprietățiMulticolora fluorescenta
Lungime3 m

Informatii

Coarda multicolora fluorescenta Pastorelli este de buna calitate si face posibila executarea celei mai dificile compozitii. Coarda are un gradient de culoare (degrade), dandu-i un aspect deosebit, cu un efect vizual aparte.

Lungimea corzii: 3m. Pentru adaptarea dimensiunea corzii la inaltimea gimnastei se masoara distanta de sub axila dreapta, pe sub talpi, la axila stanga. La capatul corzii se poate face un nod. Materialul din care este confectionata este durabil si ajuta gimnasta în timpul sariturilor, lansarilor, manuirilor. Adecvata pentru gimnastica ritmica, atat pentru antrenamentele zilnice cat si pentru competitii.

Coarda mai poate fi folosita si pentru petrecerea timpului liber, acasa sau in parc, facand parte din jucariile preferate pentru fetite.

Producator: Pastorelli, Italia.

Pastorelli este partener oficial al FIG (Federatia Internationala de Gimnastica).

NOTA: corzile pentru gimnastica ritmica si dans nu au manere la capete. Se permite realizarea de noduri la capetele corzii sau de acoperire cu o banda antiaderenta a acestor capete, insa lungimea maxima peste care se aplica banda antiaderenta nu trebuie sa depaseasca 10 cm.

ATENTIONARE: nu lasati coarda la indemana copiilor nesupravegheati! Nu lasati copiii sa isi infasoare coarda in jurul gatului! Folosirea neadecvata a corzii poate produce accidente grave, de sufocare!

Accesorii

10 alte produse in aceeasi categorie: