NOTA:    intrerupem temporar posibilitatea de a ridica personal produsele direct de la depozitul nostru insa ramane activa posibilitatea de livrare prin curier (atata vreme cat avem posibilitatea si cat cadrul legal sau contextul economic vor permite acest lucru).

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Daca produsele comandate sunt disponibile in stocul nostru atunci ele vor expediate prin curier expres sau prin posta.

Daca optati pentru plata produselor prin banca (economisind costurile de ramburs) atunci expedierea/livrarea se va face dupa confirmarii platii.

Daca optati pentru plata in sistem ramburs (la primirea coletului) atunci expedierea se va face in ziua primirii comenzii, sau in urmatoarea zi lucratoare. Livrarile se fac in Romania in circa 1-2 zile lucratoare.

Costul livrarii include costul procesarii comenzii, costul ambalarii, cat si costurile livrarii propriu-zise. Costul procesarii este fix, indiferent de comanda, in timp ce costul transportului poate varia in functie de greutatea si volumul totale ale pachetului/pachetelor si de adresa de destinatie. Va sfatuim sa va grupati toate articolele pe care doriti sa le cumparati intr-o singura comanda (sa evitati, pe cat se poate, sa plasati doua comenzi distincte in aceeasi zi). Noi nu va garantam ca vom grupa comenzi distincte plasate separat, astfel ca fiecareia i se pot aplica separat costurile de livrare aferente.

Riscurile aferente livrarii cad exclusiv în responsabilitatea dumneavoastra, insa noi luam masuri speciale pentru a proteja obiectele fragile. Vom incerca sa folosim ambalaje corect dimensionate si vom acorda atentie modului de impachetare pentru ca produsele comandate de catre dumneavoastra  sa fie cat mai bine protejate in timpul manipularii si livrarii.

Referitor la costurile de livrare, ele depind de pe greutatile si de volumele totale ale coletelor. Facem precizarea ca majoritatea firmelor de curierat taxeaza in functie de cea mai mare dintre valorile greutatii gravitationale (calculata in functie de greutatea propriu-zisa a coletelor) si respectiv greutatii volumetrice (calculata in functie de volumul coletelor)

Greutatea volumetrica (exprimata in kg) se calculeaza dupa formula:
lungime(cm) x latime(cm) x inaltime(cm) /6000
Factorul de Conversie Volumetric este 167 kg/mc