Lipici Gutermann HT2 pentru cristale si pietre decorative

Gutermann HT2

Produs nou

Adeziv Gutermann HT2 pentru lipirea cristalelor si pietrelor decorative pe suprafata costumului de gimnastica ritmica, patinaj. Acest lipici fixeaza ferm dar elastic cristalele Swarovski pe materialul textil din care este facut costumul de gimnastica ritmica. Adezivul german a fost testat la intinderi repetate, spalari si actiuni mecanice moderate. Lipeste bine si protectiile din piele pe poante

Mai multe detalii

34,99 lei cu TVA

Informatii

Tubul de adeziv special creat pentru lipirea cristalelor si pietrelor decorative pe suprafetele textile contine 30ml de lipici. Adezivul este special creat pentru a fixa cristalele si pietrele decorative pe suprafete textile care pot fi ulterior spalate cu apa la temperatura de pana la 35 grade Celsius. Lipiciul are o formula chimica speciala care il recomanda pentru folosirea la lipirea produselor textile, din lemn, plastic, piele, hartie / carton, sticla, etc. Cristalele Swarovski pot fi lipite perfect folosind o foarte mica cantitate de lipici Gutermann HT2.

Adezivul german Guterman HT2 a fost testat si folosit in situatii diverse si si-a dovedit rezistenta si fiabilitatea deosebita in fixarea cristalelor Swarovski pe costumele de gimnastica ritmica, patinaj artistic, dans, rezistand bine la spalari repetate, intinderi si alte actiuni mecanice repetitive specifice folosirii normale a unui costum de gimnastica. Trebuie subliniat ca lipitura isi pastreaza proprietatile elastice pentru timp indelungat insa trebuie ca spalarea costumui de gimnastica sa nu depaseasca temperatura de 40 de grade Celsius. In plus este necesar sa evitati uscarea costumului in centrifuga masinii de spalat.

Adezivul german Guetermann HT2 (formula pe baza de solvent) se poate folosi cu succes garantat si la lipirea peticelor din piele (protectiilor pentru platforma si box) pe varful poantelor de balet. La aplicarea peticelor din piele peste poante trebuie sa presati uniform peste aceste protectii pana se lipesc uniform pe formele curbate din zona varfurilor poantelor. Puteti presa cu o bucata din lemn pentru a va asigura ca surplusul de adeziv precum si eventualele bule de gaze vor iesi de sub petic, in asa fel incat prinderea sa se faca cat mai ferm, fara neregularitati.

Adezivul tip Gutermann HT2 poate lipi cristale (Swarovski) si pe capetele maciucilor de gimnastica ritmica. Se recomanda fixarea de cristale cu diametrul mic chiar in interiorul santurilor capetelor maciucilor deoarece in acele zone ele vor fi ferite de frecari si lovituri repetate.

Un tub de lipici de cristale Guterman HT2 contine 30ml de adeziv de cea mai buna calitate, produs in Germania de o firma a carei traditie dateaza din anul 1864!

Acet lipici este comercializat in gama standard Pastorelli

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: