Reduceri! Lipici pentru cristale si pietre Mareste

Lipici Gutermann HT2 pentru cristale si pietre decorative

Gutermann HT2

Produs nou

Adeziv marca Gutermann, model HT2, pentru lipirea cristalelor si pietrelor decorative pe suprafata costului de gimnastica ritmica. Este un lipici care fixeaza ferm dar elastic cristalele Swarovski pe materialul textil din care este facut costumul de gimnastica ritmica (leotard). Adezivul german Gutermann HT2 a fost testat in conditii de intinderi repetate, spalari si actiuni mecanice moderate.

Mai multe detalii

30,00 lei cu TVA

Informatii

Tubul de adeziv special creat pentru lipirea cristalelor si pietrelor decorative pe suprafetele textile contine 30ml de lipici. Adezivul este special creat pentru a fixa cristalele si pietrele decorative pe suprafete textile care pot fi ulterior spalate cu apa la temperatura de pana la 40 grade Celsius. Lipiciul are o formula chimica speciala care il recomanda pentru folosirea la lipirea produselor textile, din lemn, plastic, piele, hartie / carton, sticla, etc. Cristalele Swarovski pot fi lipite perfect folosind o foarte mica cantitate de lipici Gutermann HT2.

Adezivul Guterman HT2 a fost testat si folosit in situatii diverse si si-a dovedit rezistenta si fiabilitatea deosebita in fixarea cristalelor Swarovski pe costumele de gimnastica ritmica, rezistand bine la spalari repetate, intinderi si alte actiuni mecanice repetitive specifice folosirii normale a unui costum de gimnastica. Trebuie subliniat ca lipitura isi pastreaza proprietatile elastice pentru timp indelungat insa trebuie ca spalarea costumui de gimnastica sa nu depaseasca temperatura de 40 de grade Celsius. In plus este necesar sa evitati uscarea costumului in centrifuga masinii de spalat.

Adezivul tip Gutermann HT2 poate lipi cristale (Swarovski) si pe capetele maciucilor de gimnastica ritmica. Se recomanda fixarea de cristale cu diametrul mic chiar in interiorul santurilor capetelor maciucilor deoarece in acele zone ele vor fi ferite de frecari si lovituri repetate.

Un tub de lipici de cristale Guterman HT2 contine 30ml de adeziv de cea mai buna calitate, produs in Germania de o firma a carei traditie dateaza din anul 1864!

Acet lipici este comercializat in gama standard Pastorelli

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: