Lipici pentru corp marca Stays Put - adeziv pentru pielea corpului - gama Pastorelli

Lipici corp Stays Put body glue

Produs nou

Lipici (adeziv) non-alergic pentru corp, special, pe baza de apa, pentru lipirea costumului de corp, fiind creat pentru a fi utilizat in gimnastica, patinaj, dans. Lipiciul e ambalat intr-un tub cu aplicator in capat ce ajuta la intinderea uniforma. Sticluta contine o solutie adeziva creata pe baza de apa, care se poate indeparta ulterior prin simpla spalare cu apa. Nu lasa urme, este incolor.

Mai multe detalii

54,99 lei cu TVA

Informatii

Lipici pe baza de apa, cu o formula chimica hipoalergica, ideal pentru fixarea costumului de gimnastica de corp. Adezivul lipeste costumul de gimnastica ritmica / bodyul de pielea corpului. Desi fixarea este foarte buna, indepartarea lui este simpla. Lipiciul este pe baza de apa si de aceea poate fi indepartat usor prin umezire. Acest lipici se foloseste in special pentru a impiedica miscarea / alunecarea costumului pe corp. Se foloseste in gimnastica (ritmica, aerobica, artistica), in patinaj artistic si in dans. Adezivul pentru pielea corpului (lipiciul de corp) se mai foloseste si pentru fixarea ciorapilor lungi sau pentru lipirea decolteurilor de piele pentru a evita alunecarea bluzelor in zona bustului. Produsul este fabricat in Marea Britanie si este de cea mai buna calitate, proprietatile sale hipoalergice fiind foarte apreciate de catre utilizatori. Adezivul pe baza de apa este incolor si nu pateaza hainele, fiind usor de indepartat la spalarea cu apa. Lipiciul pentru corp este foarte des folosit pentru fixarea rochiilor de mirese, pentru fixarea decolteului in zona bustului, pentru fixarea rochiilor usoare ca sa nu alunece in timpul miscarilor bruste sau repetitive (in timpul dansului). Gimnastele si patinatoarele isi fixeaza costumul (body-ul) cu acest lipici special pentru a nu aluneca in zona feselor atunci cand executa exercitiile pe covor, pe patinoar sau pe scena.
Dispozitivul de aplicare este de tip roll-on si de aceea adezivul se poate intinde usor si uniform.
Un flacon de lipici contine 10ml de solutie adeziva incolora.

Atentionari speciale:

- aplicati adezivul pe piele numai dupa ce ati sters portiunea de piele cu un servetel uscat pentru a indeparta transpiratia si urmele de grasime

- acest adeziv nu este indicat pentru a lipi haine / tesaturi realizate din lana, poliamid, melana, etc. Acest lipici poate fixa exclusiv tesaturi cu suprafata neteda si subtire (lycra, spandex, nylon, etc)

- acest adeziv are o forta de lipire relativ scazuta asa ca nu puteti fixa un taior, un sacou sau o tesatura grea sau realizata din material "scamos", rugos, care nu este lucios.

- acest tip de adeziv nu poate fi folosit pentru scopuri medicale

- acest adeziv nu poate fi folosit pentru a lipi proteze de pielea corpului

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: