Lipici Gutermann HT2 Textil - adeziv pentru cristale si pietre decorative

Gutermann HT2 Textil

Produs nou

Adeziv Gutermann HT2 Textil pentru lipirea cristalelor si pietrelor decorative pe suprafata costumului de gimnastica ritmica sau patinaj. Lipiciul fixeaza ferm dar elastic cristalele Swarovski pe materialul textil din care este facut costumul de gimnastica ritmica /leotard. Adezivul german Gutermann HT2 Textil a fost testat in conditii de intinderi repetate, spalari si actiuni mecanice moderate.

Mai multe detalii

34,99 lei cu TVA

Informatii

Tubul de adeziv, special creat pentru lipirea cristalelor si pietrelor decorative pe suprafetele textile, contine 30ml de lipici. Adezivul este special creat pentru a fixa cristalele si pietrele decorative pe suprafete textile care pot fi ulterior spalate cu apa la temperatura de pana la 90 grade Celsius. Lipiciul are o formula chimica speciala ce nu contine solventi (este un adeziv pe baza de apa, fara solvent). Cristalele Swarovski pot fi lipite perfect folosind o foarte mica cantitate de lipici Gutermann HT2 Textil.

Adezivul Guterman HT2 Textil a fost testat si folosit in situatii diverse si si-a dovedit rezistenta si fiabilitatea deosebita in fixarea cristalelor Swarovski pe costumele de gimnastica ritmica, patinaj artistic, dans, recuzita de teatru, rezistand bine la spalari repetate, intinderi si alte actiuni mecanice repetitive specifice folosirii normale a unui costum de gimnastica. Trebuie subliniat ca lipitura isi pastreaza proprietatile elastice pentru timp indelungat.

Rezistenta lipiturii poate fi crescuta prin presarea la cald (cu fierul de calcat) - adezivul se intareste la cald.

Un tub de lipici de cristale Guterman HT2 Textil contine 30ml de adeziv de cea mai buna calitate, produs in Germania de o firma a carei traditie dateaza din anul 1864!

Acet lipici este comercializat in gama standard Pastorelli.

Adeziv Gutermann Creativ model HT2 TEXTIL, pentru lipirea cristalelor, pietrelor decorative si a paietelor pe suprafata costumelor de gimnastica ritmica, patinaj, pe rochii sau pe alte haine. Este un lipici care fixeaza ferm dar elastic cristalele (inclusiv pe cele Swarovski) pe materialul textil din care este facut costumul de gimnastica ritmica (leotard) sau cel de patinaj. Adezivul german Gutermann HT2 TEXTIL a fost testat in conditii de intinderi repetate, spalari si actiuni mecanice moderate. Totodata adezivul Guetermann HT2 TEXTIL poate fi folosit pentru lipirea de cristale sau mici bucati metalice pe piele (incaltaminte, geci, curele, etc)

Formula de adeziv Guetermann HT 2 TEXTIL nu contine niciun solvent, spre deosebire de formula Guetermann HT2 (simplu).

Formula speciala de lipici HT2 TEXTIL il face sigur la folosirea pe suprafetele sensibile la solvent deoarece nu contine solvent si nu le afecteaza (nu ataca suprafetele sensibile la solventi).

O alta caracteristica aparate a formulei Guterman HT2 TEXTIL este aceea ca poate fi folosit in conditii de siguranta si la temperaturi mari, de pana la 80-90 grade Celsius. Varianta simpla de lipici Gutermann HT2 nu trebuie incalzit peste 30 grade Celsius pentru ca se deterioreaza iar lipiturile se fisureaza si cedeaza.

Modelul de lipici HT2 TEXTIL poate fi folosit si impreuna cu cristalele de tip HOT FIX (care au adeziv ce se lipste la cald). Lipiciul Gutermann HT2 TEXTIL se intareste chiar mai bine atunci cand este incalzit (cu aparatul de lipit cristale).

Tubul de adeziv special creat pentru lipirea cristalelor si pietrelor decorative pe suprafetele textile contine 30ml (circa 29ml) de lipici. Adezivul este special creat pentru a fixa cristalele, pietrele decorative si paietele pe suprafete textile care pot fi ulterior spalate cu apa la temperatura de pana la 80-90 grade Celsius. Lipiciul are o formula chimica speciala care il recomanda pentru folosirea la lipirea produselor textile, din lemn, plastic, piele, hartie / carton, sticla, etc. Cristalele Swarovski pot fi lipite perfect folosind o foarte mica cantitate de lipici Gutermann HT2 TEXTIL. Pentru o lipire sigura este suficienta o mica parte dintr-o picatura de adeziv.

Adezivul Guterman HT2 TEXTIL a fost testat si folosit in situatii diverse si si-a dovedit rezistenta si fiabilitatea deosebita in fixarea cristalelor Swarovski pe costumele de gimnastica ritmica, rezistand bine la spalari repetate, intinderi si alte actiuni mecanice repetitive specifice folosirii normale a unui costum de gimnastica sau de patinaj. Trebuie subliniat ca lipitura isi pastreaza proprietatile elastice pentru timp indelungat insa trebuie ca spalarea costumui de gimnastica sa nu depaseasca temperatura de 80-90 de grade Celsius. In plus este necesar sa evitati uscarea costumului in centrifuga masinii de spalat.

Adezivul tip Gutermann HT2 TEXTIL poate lipi cristale (Swarovski) si pe capetele maciucilor de gimnastica ritmica. Se recomanda fixarea de cristale cu diametrul mic chiar in interiorul santurilor capetelor maciucilor deoarece in acele zone ele vor fi ferite de frecari si lovituri repetate.

Un tub de lipici de cristale Guterman HT2 TEXTIL contine 30ml de adeziv de cea mai buna calitate, produs in Germania de o firma a carei traditie dateaza din anul 1864!

Gutermann Creative lipici textil HT2. Un tub de 30 g. Gütermann creativ HT2 TEXTIL este adezivul ideal pentru design creativ. Este ideal pentru toate tipurile de textile, cum ar fi bumbac, blugi / denim, in, pâslă, lână, panglici din satin, lycra, naylon, canepa, tul,lemn, hartie, carton, și multe altele. Este rezistent la spălare la temperaturi de până la 90°C și, prin urmare, HT2 TEXTIL este ideal pentru cusături de țesături și reparații la îmbrăcăminte. Aplicațiile și decorațiunile devin o joacă de copii! HT2 TEXTIL se usucă incolor desi initial are o culoare alb laptoasa (semitransparenta) și formează un film adeziv flexibil. Călcarea menține rezistența ridicată la spălare a adezivului. Adezivul proaspăt aplicat poate fi îndepărtat cu apă (dar trebuie actionat cu apa imediat, inainte de a incepe sa se intareasca!). Tubul robust din plastic facilitează aplicarea unui strat uniform, fără picături.

Utilizare pentru textile: Întindeți HT2 TEXTIL puțin pe o parte a țesăturii și lăsați să se usuce timp de 5 minute. Așezați bucățile de țesătură împreună. Cu țesături fine, netezește straturile de țesătură, fără a aplica presiune. Cu țesături mai ferme, cum ar fi blugi / denim, apăsați ușor. Apoi lăsați textilele lipite să se usuce timp de 30 de minute. Călcați cusătura lipită pentru a-i îmbunătăți stabilitatea. Când călcați, selectați setarea corectă a fierului de călcat pentru tipul de țesătură și călcați timp de aproximativ 10-15 secunde cu o mișcare ușoară.

Proprietăți: Lipește textile precum bumbac, blugi / denim, in, pâslă și multe altele. Se pot lipi cristale, paiete si mici pietricele pe suport textil (panza din bumbac, in, sau tesaturi sintetice). Lipiciul acesta are o formula speciala, fara solvent, asa ca poate fi folosit in siguranta cu majoritatea tipurilor de tasaturi pentru imbracaminte, fara riscul de a ataca / deteriora tesatura. TOTUSI, PENTRU  A EVITA ORICE DETERIORARE SAU CONSECINTA NEGATIVA A UTILIZARII ACESTUI ADEZIV, ESTE IMPORTANT CA INAINTE DE UTILIZAREA LA LOCUL DORIT SA FACETI UN TEST PE TESATURA / MATERIALUL PE CARE VRETI SA IL UTILIZATI. IN ACEST SENS APLICATI O MICA PICATURA INTR-O ZONA NEIMPORTANTA, CARE NU ESTE VIZIBILA, SI LASATI-L SA SE USUCE SI SA SE INTAREASCA. VERIFICATI DACA A PRODUS VREO DETERIORARE IN LOCUL FOLOSIT PENTRU TESTARE. DACA TOTUL SE VA DOVEDI IN BUNA REGULA ATUNCI PUTETI TRECE LA UTILIZAREA LUI PENTRU SCOPUL DORIT.

Fara solventi Rezistent la spălare și curățare uscată

PRECAUTII:

- a nu se lasa la indemana copiilor

- a nu se mirosi, a nu se inghiti

- a se evita contactul adezivului cu pielea umana

- a se pastra in locuri de preferat ferite de lumina directa a soarelui, in locuri cu temperaturi care nu coboara sub 6 grade Celsius, sub 30 grade Celsius



Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: