Reduceri! Lipici pentru cristale si pietre Mareste

Lipici Gutermann HT2 Textil pentru cristale si pietre decorative

Gutermann HT2 Textil

Produs nou

Adeziv Gutermann HT2 Textil, pentru lipirea cristalelor si pietrelor decorative pe suprafata costumului de gimnastica ritmica. Lipiciul fixeaza ferm dar elastic cristalele Swarovski pe materialul textil din care este facut costumul de gimnastica ritmica (leotard). Adezivul german Gutermann HT2 Textil a fost testat in conditii de intinderi repetate, spalari si actiuni mecanice moderate.

Mai multe detalii

25,00 lei cu TVA

-5,00 lei

30,00 lei cu TVA

Informatii

Tubul de adeziv, special creat pentru lipirea cristalelor si pietrelor decorative pe suprafetele textile, contine 20ml de lipici. Adezivul este special creat pentru a fixa cristalele si pietrele decorative pe suprafete textile care pot fi ulterior spalate cu apa la temperatura de pana la 90 grade Celsius. Lipiciul are o formula chimica speciala ce nu contine adezivi. Cristalele Swarovski pot fi lipite perfect folosind o foarte mica cantitate de lipici Gutermann HT2 Textil.

Adezivul Guterman HT2 Textil a fost testat si folosit in situatii diverse si si-a dovedit rezistenta si fiabilitatea deosebita in fixarea cristalelor Swarovski pe costumele de gimnastica ritmica, rezistand bine la spalari repetate, intinderi si alte actiuni mecanice repetitive specifice folosirii normale a unui costum de gimnastica. Trebuie subliniat ca lipitura isi pastreaza proprietatile elastice pentru timp indelungat.

Rezistenta lipiturii poate fi crescuta prin presarea la cald (cu fierul de calcat).

Un tub de lipici de cristale Guterman HT2 Textil contine 20ml de adeziv de cea mai buna calitate, produs in Germania de o firma a carei traditie dateaza din anul 1864!

Acet lipici este comercializat in gama standard Pastorelli.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: