Genunchiere Tuloni model KPS

Produs nou

Compozitie: 90% poliester, 5% spandex, 5% elastan, spuma EVA.

Culori disponibile: negru, roz, beige (nude, culoarea pielii)

Marimi: XS, S, M, L (a se vedea tabelul de mai jos cu dimensiuni)

Mai multe detalii

55,00 lei cu TVA

Informatii

Genunchierele Tuloni model KPS sunt profesionale si sunt folosite in gimnastica (ritmica, artistica, aerobica) si dans. Genunchierele model KPS sunt subtiri, avand un singur strat de protectie in dreptul genunchilor.

Genunchierele profesionale Tuloni model KPS pentru gimnastica si dans sunt ideale pentru protectia genunchiului in cazul gimnastelor si dansatoarelor.

Fabricate din poliester elastic, folosind un singur strat de umplutura de spuma EVA. Forma umpluturii a fost creata luand in considerare faptul ca forma picioarelor se modifica atunci cand este indoit genunchiul. Genuncherele Tuloni KPS sunt suficient de subtiri cat sa nu schimbe prea mult forma piciorului atunci cand sunt purtate.

Genunchierele se potrivesc perfect pe forma piciorului și nu aluneca in timpul antrenamentului. In ciuda faptului ca sunt foarte usoare si delicate, genunchierele Tuloni model KPS asigura o protectie mai buna in comparatie cu cele mai groase protectii pentru genunchi confectionate din spuma de cauciuc sau din burete.

Genunchierele Tuloni KPS sunt confectionate in Ucraina.

Exista trei variante de culori: negru sau roz ("fluo pink") sau beige (nude, culoarea pielii)

Inante de a introduce produsele in cos, va rugam sa alegeti cu atentie atat culoarea dorita cat , mai ales, masura potrivita persoanei care le va purta. Aveti mai jos un tabel cu datele necesare alegerii masurii corecte pentru genuncherele KPS.

Tabel pentru alegerea masurilor:
 

Masuri genunchiere Tuloni

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: