Maciuci Dvision din plastic

Produs nou

Maciucile Dvision plastic sunt utilizate in gimnastica ritmica, dar si pentru petrecerea timpului liber.

Confectionate din plastic.

Lungime: 41 cm pentru junioare.

Greutate: 163g/buc.

Disponibile in mai multe culori: alb, roz fluorescent, verde fluorescent, rosu, galben.

Mai multe detalii

45,00 lei cu TVA

Informatii

Maciucile Dvision din plastic sunt folosite in gimnastica ritmica, atat pentru antrenamentele zilnice, cat si pentru competitii, avand dimensiuni in conformitate cu reglemetarile FIG si Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica.

Maciucile Dvision sunt confectionate din plastic.

Maciucile Dvision  din plastic sunt disponibile in mai multe combinatii de culori: alb, roz fluorescent, verde fluorescent, rosu, galben.

Maciucile pot fi decorate pe gustul dvs. cu benzi autoadezive pentru un efect vizual deosebit, in functie de preferinta sau culoarea leotard-ului (costumului). Recomandam sigilarea si protejarea benzii autoadezive decorative cu banda transparenta (scotch transparent).

Maciucile pot fi utilizate si pentru dans sau numere de jonglerie (spectacole de circ).

Maciucile Dvision din plastic au lungimea de 41cm finnd adecvate pentru gimnastele junioare.

ATENTIE: tijele sunt fabricate din plastic casant si, din acest motiv, nu pot fi folosite la realizarea de exercitii care impun oprirea maciucilor cu piciorul (prin procedeul de "calcare") sau folosind o alta maciuca (prin procedeul de lovire laterala). Lovirea sau presarea maciucilor in plan transversal determina ruperea tijei. Nu loviti si nu presati aceste maciuci pe zona tijelor din lateral, in plan transversal. Garantia nu acopera defectele rezultate in urma socurilor mecanice.

ATENTIE: tijele maciucilor sunt fabricate din plastic si, din acest motiv, nu trebuie folosite la realizarea de exercitii care impun oprirea maciucilor cu piciorul (prin procedeul de "calcare") sau folosind o alta maciuca (prin procedeul de lovire laterala). Lovirea sau presarea maciucilor in plan transversal poate determina ruperea tijei. Nu loviti si nu presati aceste maciuci pe zona tijelor din lateral, in plan transversal. Garantia nu acopera defectele rezultate in urma socurilor mecanice.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: