Hartie Agfa Photo 10x15 (4R) RC High Glossy 260g Mareste

Hartie Agfa Photo 10x15 (4R) RC High Glossy 260g

Hartie Agfa RC 10x15 260g

Produs nou

Hartie foto Agfa resin coated (RC) super lucioasa (high glossy)

Format: 4R (10cm x 15cm)

Greutate: 260 g/mp

Pachet: 100 coli format 4R

Mai multe detalii

29,99 lei cu TVA

Informatii

Hartie foto Agfa resin coated (RC) super lucioasa (high glossy) format 4R (10cm x 15cm) pentru imprimare fotografii direct in imprimantele inkjet cu cerneala pe baza de pigment. Colile de hartie Agfa sunt produse si taiate cu grija, oferind utilizatorului cea mai buna solutie pentru realizarea de fotografii direct in imprimantele de casa sau cele de birou.

Tot procesul de fabricatie al colilor Agfa este automatizat si controlat electronic dupa cele mai stricte norme de calitate. hartia Agfa este un etalon de calitate iar iar testele aplicate colilor de hartie RC Agfa asigura utilizatorul ca foloseste hartie photo de cea mai buna calitate.

Formatul de hartie 4R (10x15) este cel mai popular format tip de fotografie. Pozele imprimate pe astfel de hartie pot fi adaugate direct in albumele foto sau in ramele de expunere a fotografiilor.

Un pachet de hartie foto 10x15 Agfa de 260g contine 100 de coli taiate perfect, impachetate intr-o punguta de protectie transparenta, care le protejeaza de umezeala si de praf, iar la exterior sunt impachetate intr-o cutie din carton lucios, elegant, ce ofera produsului la raft un aspect profesional, adecvat calitatii hartiei Agfa RC. Hartia RC Agfa apartine segmentului premium de 5 stele si de aceea poarta in denumire cuvantul "Professional".

Greutatea specifica a colilor de hartie din pachet este de 260 g/mp. Permite printuri de inalta rezolutie, de pana la 5760 dpi !!! Hartia foto de tip resin coated (RC) permite realizarea de fotografii rezistente la umezeala moderata si la actiunea razelor ultraviolete (UV). 

Hartia inkjet photo resin coated (RC) este tratata special pe una dintre fetele sale. In procesul de fabricatie se aplica un strat subtire, lucios de rasini speciale. Stratul are o structura microscopica cu mici canale capilare si de aceea se mai numeste si microporos. Acest strat realizat din rasini speciale fixeaza in adancimea sa cerneala de tip pigment. Unele imprimante cu jet de cerneala pe baza de apa (ink jet dye) pot printa in conditii de calitate buna si chiar sporita pe hartia de tip RC (resin coated) insa nu toate imprimantele dau rezultate bune. Acest model de hartie profesionala este gandit si fabricat pentru a fi folosit cu preponderenta in imprimante cu cerneala pe baza de pigment. Hartia de 260 g/mp este cea mai groasa hartie foto din gama uzuala!

30 alte produse in aceeasi categorie: