Hartie autoadeziva AGFA Photo super lucioasa format A4 135g

AP13520A4SA

Produs nou

Hartie autoadeziva (etichete) AGFA Photo super lucioasa (high glossy photo paper)

Format: A4 (210/297cm)

Greutate: 135g/mp

Pachet: 20 coli format A4

Mai multe detalii

25,00 lei cu TVA

Informatii

Hartie autoadeziva super lucioasa (high glossy photo paper), format A4, marca Agfa Photo, ambalata in pachete din plastic de cate 20 de coli. Aceste coli de hartie autoadezive sunt ideale pentru imprimari profesionale de poze direct in imprimatele inkjet. Le puteti folosi pentru printuri de inalta calitate acasa sau la birou, pentru realizarea de etichete cu  fotografii, de coperti de CD/DVD/Blu Ray, pentru realizare de pliante si flyere, pentru obiecte promotionale. Hartia A4 autoadeziva este de cea mai buna calitate posibila, permitand printuri la rezolutii mari, cu grad mare de contrast. Hartia are grad maxim de alb si un luciu deosebit. Fixeaza foarte bine cerneala iar pozele imprimate au culori vii, vibrante, de o acuratete inegalabila! Permite printuri de inalta rezolutie, de pana la 5760 dpi !!! Hartia autoadeziva / autocolanta se lipeste foarte bine pe diverse tipuri de suprafete netede: hartie, carton, plastic, metal, lemn, folie magnetica, sticla, etc

Acest model de hartie autocolanta este ideal pentru a realiza etichete pentru diverse produse, in general in serie mica (vinuri, cereale, gemuri si dulceturi, sucuri, nectaruri, ceai, cafea, etc) pentru realizare de brichete personalizate, pentru design brelocuri, lipire logo-uri pe pixuri sau pe diverse obiecte in vederea personalizarii acestora.

Suprafata lucioasa a foliei autocolante este deosebit de alba iar stratul glossy este fixat pe suprafata etichetei in mod uniform, oferind un suport de calitate exceptionala pentru imprimarea fotografiilor. Marginile colilor sunt perfect taiate, oferind o suprafata de dimensiuni exacte, conform standardului A4: 210 mm x 297 mm. Etichetele foto super lucioase (numite si photo sticker) pot fi printate in imprimantele inkjet la o rezolutie maxima. Colile de etichete mari, A4, pot fi taiate dupa ce dimensiune sau forma doriti, lasandu-va libertatea sa faceti etichete unicat sau de serie mica, pe care apoi sa le lipiti pe borcane sau sticle, personalizandu-le pe acestea intr-un mod unic, distinctiv.

Un pachet de etichete contine 20 de folii autoadezive de format A4 , lucioase pe o fata, adezive pe cealalta fata,cu greutatea specifica de 135 grame / metrul patrat, ambalate intr-o folie transparenta de celofan (pollybag), avand doua etichete: una pe fata pachetului si alta in spatele pachetului. Toate colile de etichete din pachet au o calitate exceptionala, culoarea suprafetei printabile fiind foarte alba si uniforma. Foile de hartie nu vor prezenta impuritati, pete, scame de praf, zone incretite pe suprafata printabila, sau alte neregularitati sau defecte de fabricatie.

NOTA: etichetele folosesc un adeziv pe baza de solvent si de aceea este nevoie de circa 10-12 minute dupa lipire pana ce adezivul face o reactie chimica cu suprafata peste care se lipste. Daca incercati desprinderea etichetei in primele 10 minute veti vedea ca ea nu este lipita foarte ferm insa dupa un timp lipitura devine foarte puternica, fiind foarte greu sa indepartati eticheta.

30 alte produse in aceeasi categorie: