Nou Hartie lucioasa subtire AGFA PHOTO 135g Mareste

Hartie lucioasa subtire AGFA PHOTO 135g

Hartie AGFA PHOTO lucioasa 135g

Produs nou

Hartie fotografica lucioasa subtire AGFA PHOTO

Format: A4 (210/297cm)

Greutate: 135g/mp

Pachet: 50 coli format A4

Mai multe detalii

16,60 lei cu TVA

Informatii

Hartie fotografica Agfa glossy format A4 si greutate 135 g/mp, cu o singura fata lucioasa (glossy) pentru printare direct in imprimante cu jet de cerneala. Acest model de hartie este subtire si adecvat si pentru imprimante care sunt mai vechi si care nu au puterea de a trage / angrena colile groase, mai grele. De asemenea hartia foto lucioasa subtire de 135 g/mp este indicata pentru printarea cataloagelor, revistelor si in general a lucrariolor care nu au nevoie de coli groase. Hartia subtire poate fi plastifiata foarte usor. Colile subtiri lucioase reprezinta solutia ideala de realizare a copertilor pentru discurile CD / DVD / BD (bluray). Se pot indoi usor (bigui), fara a face cute de indoire!

Pe spatele hartiei Agfa Photo este imprimat un watermark cu marca ei pentru a certifica pe de o parte autenticitatea produsului si pe de alta parte pentru a sublinia garantia calitatii recunoscute in intreaga lume pentru produsele Agfa. Hartia Agfa Photo model Premium single side glossy cast coated este indicata pentru imprimarea cu cerneala tip dye (pe baza de apa). Suprafata de printare ofera o uscare rapida a cernelii imprimate si o rezistenta buna la umezeala a imaginilor tiparite. Suprafata lucioasa este tratata printr-un procedeu chimic special pentru a reda culori vii, intense si vibrante, de foarte mare rezolutie, oferind o calitate inegalabila pentru imaginile imprimate pe ea. Un pachet include 50 de coli de hartie lucioasa single surface cu greutate specifica de 135 g / mp.

Fata cu suprafata lucioasa este deosebit de alba iar stratul glossy este fixat pe suprafata hartiei in mod uniform, oferind un suport de calitate exceptionala pentru imprimarea fotografiilor. Marginile colilor sunt perfect taiate, oferind o suprafata de dimensiuni exacte, conform standardului A4: 210 mm x 297 mm. Hartia foto super lucioasa cast coated poate fi printata in imprimantele inkjet la o rezolutie maxima. Un pachet contine 50 de coli format A4 , lucioase pe o singura fata, cu greutatea specifica de 135 grame/metrul patrat, ambalate intr-o folie transparenta (polybag) cu doua etichete colorate, una pe fata si alta pe spate.

Toate colile din pachet au o calitate exceptionala, culoarea suprafetei printabile fiind foarte alba si deosebit de uniforma. Foile de hartie Agfa Photo nu vor prezenta impuritati, pete, scame de praf, zone incretite pe suprafata printabila, sau alte neregularitati sau defecte de fabricatie. Procesul de productie este controlat electronic iar reguluile de verificare a calitatii sunt extrem de stricte, minimizand pana la aproape zero posibilitatea de a introduce in pachetele de hartie coli de hartie foto care sa nu corespunda celui mai inalt grad de calitate pentru a satisface cele mai exigente niveluri de asteptare din partea clientilor!

Producatorul ii asigura pe clienti ca nu vor gasi in pachetele de hartie coli taiate stramb sau la alte cote (dimensiuni) decat cele standard specificate. Toate taieturile colilor se fac automatizat, cu masini bine calibrate, cu lamele ghilotinelor perfect ascutite, pentru a evita aparitia de neregularitati in urma procesului de taiere. Colile A4 de hartie foto pot fi printate direct in orice tip de imprimanta cu jet de cerneala, (inkjet). Pot fi imprimate atat de imprimantele care folosesc cartuse normale de cerneala tip dye cat si de imprimantele cu sistem continuu de alimentare cu cerneala tip dye (CISS). Formatul A4 este cel mai utilizat format de hartie. Puteti folosi colile de hartie inkjet glossy pentru a imprima poze, pliante,  flyere, brosuri, coperti pentru carcasele de CD, DVD sau Bluray, meniuri pentru cafenele, baruri si restaurante, calendare, cataloage si reviste de tiraj mic, etc.

30 alte produse in aceeasi categorie: