Hartie dublu lucioasa fata-verso A4 AGFA PHOTO 220g/mp

AP22020A4DUO

Produs nou

Hartie fotografica Agfa format A4 si greutate 220 g/mp, cu ambele fete LUCIOASE (double sided super glossy)

Format: A4 (210/297cm)

Greutate: 220g/mp

Pachet: 20 coli format A4

Mai multe detalii

14,50 lei cu TVA

Informatii

Hartie fotografica Agfa format A4 si greutate 220 g/mp, cu ambele fete LUCIOASE (double sided super glossy) pregatite special pentru printare direct in imprimante cu jet de cerneala. Agfa Photo certifica pe de o parte autenticitatea produsului si pe de alta parte garanteaza calitatea recunoscute la nivel mondial pentru produsele Agfa Photo.

Hartia Agfa Photo model Premium double sided high glossy cast coated (super lucioasa fata-verso), este indicata pentru imprimarea cu orice fel de cernela, atat cea tip dye (pe baza de apa) cat si cea de tip pigment. Suprafetele de printare ofera o uscare rapida a cernelii imprimate si o rezistenta buna la umezeala a imaginilor tiparite. Suprafetele lucioase (glossy) sunt tratate printr-un procedeu chimic special pentru a reda culori vii, intense si vibrante, de mare rezolutie, oferind o calitate inegalabila pentru imaginile imprimate pe ea.

Un pachet include 20 de coli de hartie lucioase fata-verso (double surface glossy) cu greutate specifica de 220 g / mp. Ambele suprafete LUCIOASE sunt deosebit de albe iar straturile LUCIOASE sunt fixate pe suprafetele hartiei in mod uniform, oferind un suport de calitate exceptionala pentru imprimarea fotografiilor. Marginile colilor sunt perfect taiate, oferind o suprafata de dimensiuni exacte, conform standardului A4: 210 mm x 297 mm. Hartia foto mata poate fi printata in imprimantele inkjet la rezolutii maxime.

Toate colile din pachet au o calitate exceptionala, culoarea suprafetei printabile fiind foarte alba si deosebit de uniforma. Foile de hartie Agfa Photo nu vor prezenta impuritati, pete, scame de praf, zone incretite pe suprafata printabila, sau alte neregularitati sau defecte de fabricatie. Procesul de productie este controlat electronic iar reguluile de verificare a calitatii sunt extrem de stricte, minimizand pana la aproape zero posibilitatea de a introduce in pachetele de hartie coli de hartie foto care sa nu corespunda celui mai inalt grad de calitate pentru a satisface cele mai exigente niveluri de asteptare din partea clientilor!

Producatorul ii asigura pe clienti ca nu vor gasi in pachetele de hartie coli taiate stramb sau la alte cote (dimensiuni) decat cele standard specificate. Toate taieturile colilor se fac automatizat, cu masini bine calibrate, cu lamele ghilotinelor perfect ascutite, pentru a evita aparitia de neregularitati in urma procesului de taiere. Colile A4 de hartie foto pot fi printate direct in orice tip de imprimanta cu jet de cerneala (inkjet), atat pe baza de apa (dye) cat si de tip pigment.

Pot fi imprimate atat in imprimantele care folosesc cartuse normale de cerneala (de tip dye sau de tip pigment) cat si de imprimantele cu sistem continuu de alimentare cu cerneala (CISS). Formatul A4 este cel mai utilizat format de hartie. Puteti folosi colile de hartie inkjet LUCIOASE pentru a imprima poze, pliante,fotografii fata-verso, carti de vizita, invitatii la nunti / botezuri / evenimente speciale, flyere, brosuri, coperti pentru carcasele de CD, DVD sau Bluray, meniuri pentru cafenele, baruri si restaurante, calendare, etc.

30 alte produse in aceeasi categorie: