Hartie de transfer termic pentru tricouri/tesaturi negre / inchise la culoare format A4 , greutate 175g/mp (dark color)

APTB5A4

Produs nou

Tip produs:Hartie transfer tesaturi negre AGFA PHOTO
Tip hartie:Transfer termic
Format:A4
Greutate:175
Numar coli/top:5

Mai multe detalii

39,99 lei cu TVA

Informatii

Hartie pentru transfer termic pe tricouri / haine / tesaturi / mouse pad / fete de masa / fete de perna inchise la culoare (ideala pentru textile negre / dark / black T-shirt), format A4, pachet de 5 coli de greutate specifica 175g/mp, marca Agfa Photo.

Acest model de hartie de transfer termic (prin presare la cald cu un fier de calcat) este un produs de tip DIY (do-it-yourself), adica va permite sa va creati intr-un mod foarte simplu, direct de acasa, produse textile personalizate. Daca vreti sa faceti cadou un tricou cu un mesaj deosebit, daca vreti sa creati un fata de perna sau de masa cu o imagine haiaoasa, daca vreti sa faceti un tricou cu o imagine care sa ataraga toate privirile, daca vreti sa faceti un cadou de efect atunci hartia de trasfer termic AgfaPhoto este produsul ideal pentru indeplinirea scopurilor!

Hartia de transfer fotografii pe materiale textile / tricouri negre (inchise la culoare) este destinata exclusiv pentru imprimari cu jet de cerneala. Produsul este original AgfaPhoto iar colile de transfer sunt ambalate in plicuri de carton care ofera o protectie sporita la transport si manipulare. Hartia de transfer pentru personalizat tricouri negre Agfa ofera cea mai buna suprafata pentru imprimari inkjet de inalta rezolutie. Colile de hartie termica Agfa Photo destinate transferului de poze pe tesaturi / personalizarii tricourilor negre (inchise la culoare) va ofera posibilitatea sa obtineti repede, comod si ieftin haine, fete de masa, fete de perna, mouse paduri personalizate. Suprafata unei coli de hartie originala Agfa pentru transfer termic este de format A4.

Pachetul de 5 coli mai contine si o coala speciala de hartie siliconata / ceruita, care poate fi folosita de mai multe ori. Nu aruncati aceasta coala dupa prima utilizare deoarece veti avea nevoie de ea pentru fixarea imprimeurilor urmatoare. Hartia siliconata / cerata este special creata sa reziste la mai multe utilizari, o cola fiind absolut suficienta pentru utilizarea impreuna cu toate cele 5 coli de transfer! Aceasta cola siliconata / ceruita se foloseste in etapa de re-calcare pentru fixarea definitiva a imprimeului peste tesatura peste care a fost transaferat in prima etapa. Cu o singura coala A4 puteti face mai multe imprimeuri, daca o impartiti. De exemplu ati putea sa o taiati in doua coli de format A5 iar o cola A5 sa o taiati in alte doua coli A6. Cu cele 3 coli obtinute puteti personaliza complet un echipament de sport, folosind coala A6 pentru printul numarului jucatorului de pe spatele tricoului, una dintre colile A5 pentru sigla / blazonul echipei imprimat pe piept iar ultima coala pentru numarul imprimat pe pantalonul scurt (shortul echipamentului).

In cazul personalizarii folosind hartia de transfer termic pentru tesaturi negre / inchise la culoare (numita "AgfaPhoto Dark T-shirt transfer paper"), printul trebuie executat normal (nu intors !!!). Tricourile / tesaturile cu imprimeu realizat prin transfer termic pot fi spalate dupa cel putin o zi de la imprimare. Daca folositi masina de spalat atunci trebuie sa introduceti tricoul cu fata pe dos, pentru a proteja imaginea imprimata (sa nu se frece de cuva in timpul spalarii / centrifugarii). La spalare folositi programe cu durata scurta si temperatura de spalare de maxim 30-40 grade Celsius.

Nota: Colile de transfer pentru tesaturi / haine albe (deschise la culoare) sunt marcate pe spate cu un caroiaj rosu. Colile de transfer pentru haine / tesaturi negre (inchise la culoare) sunt marcate pe spate cu un caroiaj albastru. Alegeti sa folositi corect colile de transfer termic in functie de culoarea materialului textil peste care veti aplica imprimeul printat! Nu utilizati niciodata aceste coli de transfer termic de la Agfa Photo in imprimante cu toner (laser jet).

Daca nu ati mai utilizat acest produs inainte sau daca nu stiti cum se foloseste atunci va rugam sa ne solicitati instructiunile de folosire si de pastrare. Colile de hartie pentru tesaturi albe/deschise la culoare sunt total diferite de cele pentru tesaturi negre/inchise la culoare si nu pot fi folosite invers! Modul de transfer a fotografiilor imprimate pe tricouri este total diferit in cazul foilor de transfer pentru tesaturi albe fata de cele pentru tesaturi negre. Cititi cu atentie instructiunile de folosire si aveti grija sa nu folositi fierul de calcat in preajma copiilor.

Evitati producerea de accidente / arsuri / incendii! Un pachet contine 5 de coli format A4 , cu greutatea specifica de 175 grame/metrul patrat, ambalate intr-o folie transparenta care este apoi acoperita de o cutie de carton lucios / plic special, care ii ofera un aspect comercial deosebit si o rezistenta crescuta la actiunile mecanice (manipulare mai usoara, cu risc mai mic de deformare). Toate colile din pachet au o calitate garantata Agfa Photo!

Foile de hartie Agfa Photo nu vor prezenta impuritati, pete, scame de praf, zone incretite pe suprafata printabila, sau alte neregularitati sau defecte de fabricatie. Procesul de productie este controlat electronic iar regulile de verificare a calitatii sunt extrem de stricte, minimizand pana la aproape zero posibilitatea de a introduce in pachetele de hartie coli de hartie foto care sa nu corespunda celui mai inalt grad de calitate pentru a satisface cele mai exigente niveluri de asteptare din partea clientilor! Producatorul ii asigura pe clienti ca nu vor gasi in pachetele de hartie coli taiate stramb sau la alte cote (dimensiuni) decat cele standard specificate. Toate taieturile colilor se fac automatizat, cu masini bine calibrate, cu lamele ghilotinelor perfect ascutite, pentru a evita aparitia de neregularitati in urma procesului de taiere. Colile A4 de hartie foto pot fi printate direct in orice tip de imprimanta cu jet de cerneala (inkjet). Pot fi imprimate atat in imprimantele care folosesc cartuse normale de cerneala tip dye cat si de imprimantele cu sistem continuu de alimentare cu cerneala tip dye (CISS).

Producator: AGFA PHOTO

30 alte produse in aceeasi categorie: