Poante Freed The Classic - SBTD

Produs nou

Recomandare

Toate nivelurile

Vamp

Rotunda, taietura adanca

Insole

Duritate normala

Weight block

Standard

Platforma

Unghi natural

Parti laterale

Taietura dreapta

Marimi

UK: 1-9 (EU: 33-43)

Latime

M (ingust), X (mediu), XX (lat), XXX (extra-lat)

Mai multe detalii

350,00 lei cu TVA

Informatii

Pointele Freed The Classic (SBTD) sunt recomandate pentru dansatoarele de toate nivelurile, de la incepatoare pana la foarte experimentate cu lucru en pointe.

Confectionate integral din componente naturale si biodegradabile. Satinul este de inalta calitate, de culoare roz. Captuseala este facuta din material texil.

Talpa (insole) are o duritate normala, avand o grosime de 1.8mm. De la marimea 6.5 pana la marimea 9 grosimea este de 2.5mm.

Platforma are un unghi natural.

Partile laterale ale poantelor au taietura dreapta.

Pointele FREED of London sunt realizate manual de diferiti confectioneri de pointe, fiecare avand caracteristicile lor unice. Fiecare pereche de pointe este stampilata cu „marca” producatorului lor.

Pantofii pentru balet (poantele) trebuie sa se potriveasca perfect piciorului dvs. pentru a oferi suportul necesar pentru dansul in pointe. In caz contrar, folosirea pointelor poate duce la accidentare si ranire. Va recomandam sa intrebati mai intai profesorul de dans ce tip de pointe vi s-ar potrivi.

Fabricate in Marea Britanie.

Accesoriile pentru pointe (panglici, elastic, protectii platforma) nu sunt incluse. Va rugam sa le comandati separat in cazul in care aveti nevoie de ele.

 

Descrierea facuta de catre producator: "Freed Classic (SBTD) The legendary original Freed of London Classic shoe and still the most popular. Hand lasted by Freed of London makers with a deep vamp and a naturally angled platform."

30 alte produse in aceeasi categorie: