Pointe Freed Classic Pro - SBTCP Mareste

Poante Freed The Classic Pro - SBTCP

Produs nou

Recomandare

Nivel intermediar si avansat

Vamp

Forma de V, taietura adanca

Insole

Duritate graduala

Wing block

Usoara

Platforma

Inclinata, cu unghi en pointe

Parti laterale

Taietura joasa

Marimi

UK: 1-9 (EU: 33-43)

Latime

M (ingust), X (mediu), XX (lat), XXX (extra-lat)

Mai multe detalii

399,99 lei cu TVA

Informatii

Aceste pointe sunt recomandate pentru pentru dansatorii cu experienta de lucru en pointe, de nivel intermediar pana la avansat.

Pointele The Classic Pro au o talpa (insole) cu duritate gradata pentru a crea un unghi optim en pointe, find mai flexibile in dreptul calcaiului si dure la nivelul degetelor metatarsiene.

Caputa (vamp) are o taietura adanca in forma de V, lungind astfel linia piciorului.

Platforma este inclinata in fata, favorizand o pozitie optima en pointe.

Partile laterale si partile din spatele sunt joase.

Box-ul este intarit pentru a avea o durabilitate crescuta si este confectionat din materiale biodegradabile.

Materialul care acopera pointele este un satin de calitate superioara. Captuseala din interior este confectionata din material textil.

Pantofii pentru balet (poantele) trebuie sa se potriveasca perfect piciorului dvs. pentru a oferi suportul necesar pentru dansul in pointe. In caz contrar, folosirea pointelor poate duce la accidentare si ranire. Va recomandam sa intrebati mai intai profesorul de dans ce tip de pointe vi s-ar potrivi.

Pointele FREED of London sunt realizate manual de diferiti confectioneri de pointe, fiecare avand caracteristicile lor unice. Fiecare pereche de pointe este stampilat cu „marca” producatorului lor.

Accesoriile pentru pointe (panglici, elastic, protectii) nu sunt incluse. Va rugam sa le comandati separat in cazul in care aveti nevoie de ele.

Scurta descriere a modelulului, facuta chiar de catre producator: "Freed Classic Pro (SBTCP). Meeting the needs of today's intermediate dancer and beyond. Suitable for experienced pointe work students, who require a more technical shoe'

30 alte produse in aceeasi categorie: