Poante Freed The Classic Plus -SBTWB (Wing Blocks Deep Vamp)

Produs nou

Recomandare

Dansatoare care au nevoie de mai multa sustinere a piciorului

Vamp

Forma de V adanca

Insole

Duritate medie-mare

Wing block

Da

Platforma

Unghi natural

Parti laterale

Taietura dreapta

Marimi

UK: 1-9 (EU: 33-43)

Latime

M (ingust), X (mediu), XX (lat), XXX (extra-lat)

Mai multe detalii

399,99 lei cu TVA

Informatii

Pointele SBTWB au o talpa (insole) de o grosime de 2.5mm pentru o sustinere suplimentara a piciorului.

Pentru dansatoarele care doresc mai mult de la poantele lor, acest model Freed au functia „Wing block” pentru o sustinere mai buna a piciorului.

Alte caracteristici includ: o talpa de duritate medie-puternica, o caputa (vamp) adanca in forma de V care lungeste linia piciorului, o platforma in unghi natural, partile laturale ce sunt taiate drept si un siret din bumbac.

Box-ul este patrat si lat, profilul mediu, iar shank-ul este flexibil.

Satinul este de inalta calitate si are culoarea roz.

Sunt adecvate pentru tipul de picior grec/egiptean.

Pantofii pentru balet (poantele) trebuie sa se potriveasca perfect piciorului dvs. pentru a oferi suportul necesar pentru dansul in pointe. In caz contrar, folosirea pointelor poate duce la accidentare si ranire. Va recomandam sa intrebati mai intai profesorul de dans ce tip de pointe vi s-ar potrivi.

Pointele FREED of London sunt realizate manual de diferiti confectioneri de pointe, fiecare avand caracteristicile lor unice. Fiecare pereche de pointe este stampilaat cu „marca” producatorului lor.

Accesoriile pentru pointe (panglici, elastic, protectii) nu sunt incluse. Va rugam sa le comandati separat in cazul in care aveti nevoie de ele.

Descrierea modelulului, facuta de catre producatorul acestor poante: "Freed Classic Plus (SBTWB). For the dancer who loves the Freed Classic shoe but wants a little bit more strength. Hand lasted by Freed of London Pointe Shoe makers with wing blog for added strength and support."

30 alte produse in aceeasi categorie: