Poante Freed Studios Pro Hard - XSTUX/V/H XSTUX/R/H

Produs nou

Recomandare

Nivel intermediar si profesional

Vamp

Forma de V sau U, taietura adanca

Insole

Studio Professional Hard

Wing block

Puternica

Platforma

Conica, cu unghi en pointe

Marimi

UK: 1-9 (EU: 33-43)

Latime

C (foarte ingust), D (ingust), E (mediu), EE (lat)

Mai multe detalii

399,99 lei cu TVA

Informatii

Aceste pointe sunt recomandate pentru pentru dansatorii cu experienta de lucru en pointe, de nivel intermediar pana la avansat.

Pointele Studios Pro Hard au o talpa (insole) cu duritate mare gradata.

Caputa (vamp) are o taietura adanca in forma de V sau de U, lungind astfel linia piciorului.

Platforma este conica si inclinata in fata, favorizand o pozitie optima en pointe. Are un strat de absorbtie a socurilor pentru a difuza tensiunile in timpul folosirii.

Box-ul este intarit pentru a avea o durabilitate crescuta si este confectionat in totalitate din materiale naturale si biodegradabile.

Pointele au un snur elastic pentru o mai buna ajustare.

Materialul care acopera pointele este un satin de calitate superioara. Captuseala din interior este confectionata din material textil.

Pantofii pentru balet (poantele) trebuie sa se potriveasca perfect piciorului dvs. pentru a oferi suportul necesar pentru dansul in pointe. In caz contrar, folosirea pointelor poate duce la accidentare si ranire. Va recomandam sa intrebati mai intai profesorul de dans ce tip de pointe vi s-ar potrivi.

Pointele FREED of London sunt realizate manual de diferiti confectioneri de pointe, fiecare avand caracteristicile lor unice. Fiecare pereche de pointe este stampilat cu „marca” producatorului lor.

Accesoriile pentru pointe (panglici, elastic, protectii) nu sunt incluse. Va rugam sa le comandati separat in cazul in care aveti nevoie de ele.

Descrierea prescurtata facuta de catre fabricantul poantelor: "Freed of London Studios Professional Hard Pointe Shoes (XSTUX/V/H  XSTUX/R/H). This shoe has a strong block and tapered on to pointe platform, with a shock absorbing layer to diffuse stress. It has a strong graduated insole, as well as dipped sides and an elastic drawstring. This shoe is suited to mid level students and above.
"

30 alte produse in aceeasi categorie: