Poante Freed The Classic Pro Light - SBTCPL

Produs nou

Recomandare

Nivel incepator

Vamp

Taietura adanca, rotunda

Insole

Duritate graduala

Wing block

Usoara

Platforma

Unghi la 900, pozitie en pointe centrala

Parti laterale

Taietura joasa

Marimi

UK: 1-9 (EU: 33-43)

Latime

M (ingust), X (mediu), XX (lat), XXX (extra-lat)

Mai multe detalii

399,99 lei cu TVA

Informatii

Pointele Freed The Classic Pro Light (SBTCPL) sunt recomandate pentru dansatoarele de nivel incepator.

Confectionate integral din componente naturale si biodegradabile. Satinul este de inalta calitate, de culoare roz. Captuseala este facuta din material texil.

Pointele The Classic Pro Light au o talpa (insole) cu duritate gradata pentru a crea un unghi optim en pointe, find mai flexibile in dreptul calcaiului si dure la nivelul degetelor metatarsiene.

Platforma are un unghi de 900.

Partile laterale ale poantelor au taietura joasa.

Pointele FREED of London sunt realizate manual de diferiti confectioneri de pointe, fiecare avand caracteristicile lor unice. Fiecare pereche de pointe este stampilata cu „marca” producatorului lor.

Pantofii pentru balet (poantele) trebuie sa se potriveasca perfect piciorului dvs. pentru a oferi suportul necesar pentru dansul in pointe. In caz contrar, folosirea pointelor poate duce la accidentare si ranire. Va recomandam sa intrebati mai intai profesorul de dans ce tip de pointe vi s-ar potrivi.

Fabricate in Marea Britanie.

Accesoriile pentru pointe (panglici, elastic, protectii platforma) nu sunt incluse. Va rugam sa le comandati separat in cazul in care aveti nevoie de ele.

 

Descrierea facuta de producator: "Freed Classic Pro Light (SBTCPL). Suitable for students right up to professionals. Hand lasted by Freed of London Pointe Shoe makers with a flexible insole for easy transition from flat to en pointe "

30 alte produse in aceeasi categorie: