Saculeti cu nisip Pastorelli 250g

sculeti nisip Pastorelli

Produs nou

Saculetii cu nisip Pastorelli ajuta la intarirea si tonifierea musculaturii, atat acasa cat si la sala.

Material exterior: textil. Umplutura: nisip

Greutate: 250g (Greutațea saculetilor nu este masurata electronic si  aceasta poate varia usor +/- 5%)

Utilizare dubla: pe glezne sau pe incheietura mainilor

Sistem de inchidere Velcro (banda cu arici)

Set de 2 bucati

Mai multe detalii

59,99 lei cu TVA

Informatii

Saculetii cu nisip sunt ideali pentru fitness, aerobic, gimnastica, alergare, mers pe jos. Antrenamentul cu greutati este o alegere inteleapta, fiind benefic pentru a mari rezistenta corpului, cresterea masei musculare, eliminarea grasimii, mai simplu zis, pentru a remodela frumos si echilibrat trupul. Saculetii cu nisip Pastorelli reprezinta in esenta greutati suplimentare, avand rolul de a imbunatati in special calitatile musculare si masa muschilor.

Saculetii de nisip Pastorelli au o dubla utilizare: pentru incheietura mainilor sau glezne, fiind ideali pentru tonifierea bratelor, coapselor si a feselor, dar si pentru a antrenamentul musculaturii spatelui si muschilor abdominali.

Fixarea lor este simpla si usoara, cu banda tip Velcro (banda cu arici). Greutatile cu nisip au o catarama din otel si o banda de reglare a lungimii / circumferintei cu arici (banda Velcro) pentru a fi fixate si ajustate la cicumferinta membrelor.

Materialul exterior este textil, se simte placut si nu irita pielea. Interiorul este umplut cu granule de nisip.

Pachetul contine un set de doi saculeti. Saculetii cu nisip sunt pot fi folositi indiferent de varsta.

NOTA: Acest produs nu trebuie folosit pe covor, mocheta, carpeta sau in pat, pe cearsaf, deoarece se poate scurge nisip din el.

Producatorul si noi, furnizorul produsului, nu pot fi trasi la raspundere in niciun fel pentru utilizarea necorespunzatoare a acestui produs si producerea de pagube suprafetei pe care este utilizat. Prin plasarea comenzii pentru acest produs confirmati faptul cat ati luat la cunostinta de aceste precautii si limitari de raspundere si ca le-ati acceptat intru totul, fara nicio rezerva. Folosirea acestor produse pe suprafata covoarelor, mochetelor, carpetelor sau cearsafurilor se face exclusiv pe riscul dvs. Folositi cu atentie si evitati aspiratia nazala si inghitirea nisipului care evetual se poate scurge din saculeti.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: