Cablu 1m compatibil cu iPhone si iPad USB-Lightning

cablu iphone 1m

Produs nou

Cablul USB compatibil Apple iPhone / iPad lightning

Functie de incarcare si transfer de date compatibil Apple Lightning (iPhone 5/6/7/8/X/11/12/13/14/S/SE/mini/max/pro max), iPad

Lungime cablu - 1 metru

Functie de incarcare rapida - 2.1A fast charging

Culoare: alb

Pachetul contine 1 cablu de lungime 1m

Mai multe detalii

8,99 lei cu TVA

Informatii

Cablul alb USB compatibil Apple iPhone / iPad lightning poate fi folosit  atat pentru transferul de date cat si pentru incarcarea telefonului (compatibil su seriile iPhone 14, 13, 12, 11,  X, XR, 11, 8, 7, 6, 5  /mini / max / pro / pro max / S/SE) si tabletei iPad.

Cablul compatibil lightning iPhone permite incarcare rapida (fast charging) cu curenti de pana la 2.1A. Cablul are la un capat o mufa "tata" tip USB normal (Tip A) iar la celalalt capat are o mufa "tata" tip Lighning (iPhone 5/6/7) (aceasta are o forma plata, cu contacte pe ambele fete, simetrica, permitand cuplarea la dispozitivul mobil in orice fel - adica poate fi rotita si la 180 de grade)

Acest model de cablu alb USB tip Lighning (iPhone / iPad) permite reverse charging si fast charging. Este un cablu de calitate superioara, fabricat din fire de cupru pur, care minimizeaza erorile ce ar putea aparea la transferul de date si totodata nu se incinge atunci cand este folosit la incarcarea telefonului in regim rapid (fast charging).

Modelul de cablu compatibil iPhone / iPad lightning pe care il comercializam se foloseste pentru telefoanele noi Apple, seriile 5, 6 si 7 (S/SE) de la iPhone precum si cu ultimele modele de iPad, fiind incompatibil cu modelele vechi (anterioare) de iPhone si iPad.

Cablul USB lightning este compatibil cu cele mai noi serii de telefoane iPhone (5 / 6 / 7 / 8 / X / XR / 11 / 12 / 13 / 14 / mini / max / pro / pro max / S / SE ) si iPad.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: