Hartie de sublimare Mareste

Hartie de sublimare

Hartie transfer SUBLIMARE

Produs nou

Tip Produs: Hartie pentru transfer termic pentru tricouri deschise la culoare (ideala pentru tricouri albe / light / white T-shirt)

Tip hartie: transfer prin subllimare

Format: A4

Greutate: 100g/mp

Pachetul contine 50 coli

Mai multe detalii

24,99 lei cu TVA

Informatii

Hartie pentru transfer foto termic prin sublimare. Hartia se imprima in imprimante inkjet care folosesc cerneala de sublimare.

Hartia de sublimare va ajuta sa personalizati prin imprimare tricouri, bluze, fete de perne, lenjerie, cani, farfurii, puzzle-uri, brichete, obiecte din metal, sticla, ceramica, etc. Puteti personaliza cadouri de dimensiuni medii sau mici (suprafata maxima ce poate fi printata este A4, egala cu suprafata foii de transfer termic prin sublimare), imprima trofee sau echipamente sportive textile pentru cluburi sportive, sau companii, obiecte promotionale pentru agentii de publicitate sau suveniruri pentru piata turistica.

Hartille de transfer termic prin sublimare sunt compatibile cu toate imprimantele Epson sau cu alte modele / marci care printeaza cu ajutorul tehnologiei piezo electrica.

Hartia de termotransfer pentru materiale textile albe sau de culori deschise. Hartia de sublimare are pe una dintre fete un strat format dintr-o o folie transparenta compatibila atat cu cerneala SPECIALA DE SUBLIMARE pe baza de pigment cat si cu cerneala pe baza de apa(dye) la o rezolutie maxim posibila. Imprimarea trebuie facuta in oglinda (mirror) si apoi printul se lasa la uscare naturala cel putin 30 de minute. Hartia se aseaza peste materialul pe care se se doreste transferul imprimeului cu printul in jos iar apoi se preseaza timp de 30-35 secunde la presiune mica, la o temperatura de 140-150 de grade Celsius. Presarea la cald se poate face si cu fierul de calcat, dar este recomandat sa fie facut cu presa pentru transfer termic. In cazul transferului de imagine pe un material textil, se recomanda ca mai intai sa periati cu o rola de adunat scame si apoi sa pre-calcati a materialul textil. Dupa ce transferul termic se finalizeaza, se indeparteaza hartia suport. Materialul textil astfel imprimat trebuie lasat cel putin o zi inainte de spalare. Spalarea se face la o temperatura de 30 - maxim 40 de grade Celsius, fara detergenti agresivi sau inalbitori. Datorita multitudinii de materiale textile (bumbac, poliester, poliamida sau combinatii) este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre hartia de sublimare si materialul textil, temperatura si timpul de presare la cald (calcare cu fierul de calcat sau cu presa termica) fiind stabilite in functie de experienta practica.

30 alte produse in aceeasi categorie: