Cablu 1m de transfer date USB - USB Type-C

Produs nou

Tip produs: Cablu USB tip A - USB tip C

Functie: incarcare rapida (fast charging)

Culoare: alb, negru

Lungime: 1m

Mai multe detalii

7,99 lei cu TVA

Informatii

Cablul USB Type-A - USB Type-C poate fi folosit  atat pentru transferul de date cat si pentru incarcarea unui dispozitiv mobil (smartphone, tableta, etc)

Cablul USB Type C permite incarcare rapida (fast charging). Cablul are la un capat o mufa "tata" tip USB normal (Tip A) iar la celalalt capat are o mufa "tata" tip USB Type-C (aceasta are o forma ovala specifica, simetrica, permitand cuplarea la dispozitivul mobil in orice fel - adica poate fi rotita si la 180 de grade)

Acest model de cablu USB Tip C permite reverse charging si fast charging. Este un cablu de calitate superioare, fabricat din fire de cupru pur, care minimizeaza erorile ce ar putea aparea la transferul de date si totodata nu se incinge atunci cand este folosit la incarcarea telefonului sau tabletei.

Modelul de cablu USB tip A - USB tip C pe care il comercializam se foloseste in special pentru telefoanele noi, cele pentru care s-a adoptat atat pentru incarcare cat si pentru transferul de date standardul USB Type C.

Mufa USB Type C este deosebita si prin faptul ca se poate infige in telefon in doua pozitii (rotite la 180 de grade una de cealalta). Mufa USB Type C este mai mare decat mufa micro USB dar mai mica decat cea mini USB. Conectorul USB Type-C are o forma specifica, oarecum oval - plata, spre deosebire de mufere micro USB si mini USB, care sunt ambele trapezoidale.

Cablul USB Type C este compatibil cu cele mai noi serii de telefoane si tablete HTC, Samsung, Huawei, Allview, OnePlus, Xiaomi, Nokia, LG, Sony, etc.Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: