Pret redus! Folie magnetica autoadeziva format A4 grosime 0.5 mm Mareste

Folie magnetica autoadeziva A4 grosime 1 mm Estelle

Folie magnetica A4 de 1mm

Produs nou

Folie magnetica autoadeziva

Format: A4

Grosime: 1 mm

Este flexibila

O fata este tratata special cu un adeziv (folie magnetica autoadeziva - tip lipici permanent)

Mai multe detalii

5,49 lei cu TVA

-0,51 lei

6,00 lei cu TVA

Informatii

Folia magnetica subtire, de format A4 si grosime 1 mm are o fata tratata special cu un adeziv (folie magnetica autoadeziva) se care se pot lipi produse din plastic, hartie, carton, polistiren (litere volumetrice), metal, sticla, policarbonat, textil, lemn, etc. Spre deosebire de hartia magnetica, folia magnetica nu are pe nici una dintre cele doua suprafete lipita o hartie insa se poate lipi orice tip de hartie doriti. In acest fel se poate obtine un produs mult mai gros decat hartia simpla magnetica, care este limitata de grosime si greutatea specifica la trecerea prin imprimanta inkjet.

Folie magnetica subtire, de format A4 si grosime 1 mm, cu o fata tratata special cu un adeziv (folie magnetica autoadeziva). Acest model de foaie magnetica este mai groasa decat alte modele si de aceea are o fixare mai buna la suprafetele perfect plane.

Astfel, folia magnetica poate fi folosita pentru realizarea de magneti de frigider dar si pentru a face reclame temporare care se lipesc pe tabla masinilor. Se foloseste adesea de catre taxiuri pentru a face reclame temporare. Rezista la deplasare cu viteze de pana la 100km/h.

De asemenea, folia magnetica poate fi folosita pentru a face mici jucarii sau accesorii care se lipesc de tabla din fier / otel din salile de curs de la scoli si gradinite. Puteti lipi pe folie orice obiect plat folosind  ajutorul lipiciului deja existent pe fata autoadeziva.

30 alte produse in aceeasi categorie: