Banda elastica Tuloni

Tuloni banda elastica

Produs nou

Banda elastica pentru întarirea si tonifierea musculaturii. Benzile elastice pot fi folosite de catre sportivii de performanta dar si de catre persoanele care doresc sa isi intareasca musculatura sau care fac exercitii pentru fitness.

Culoare: fucsia+galben+verde+albastru

Material: elastan si polietilena

Lungime: 99 cm

Latime: 4cm

Forta de rezistenta: 10 kg

Mai multe detalii

39,99 lei cu TVA

-30,01 lei

70,00 lei cu TVA

Informatii

Banda elastica Tuloni este folosita cu succes pentru antrenamente de forta in gimnastica si dans, dar este utilizata si in centre ortopedice si reabilitare, medicina sportiva, neurologie, geriatrie, pediatrie, psihiatrie si de ingrijire acuta pentru restabilirea musculaturii si a incheieturilor. In plus banda elastica este ideala pentru gimnastica la domiciliu.

Acest tip de banda elastica are mai multe sectiuni si este rezistenta la uzura si la rupere.

Banda elastica aduce un plus de efect antrenamentului si maximizeaza intensitatea acestuia.

Prezinta 9 sectiuni pentru introducerea picioarelor in functie de talia gimnastei/dansatoarei. Sectiunile au o lungime de 9 cm si se potrivesc perfect in jurul gleznei si nu alunecă in timpul antrenamentului.

Forta de rezistenta este de 10 kg. Spre deosebire de alte produse similare, acest model este conceput special pentru gimnastica si dans, tinand cont de exercițiile specifice si de varsta sportivilor.

30 alte produse in aceeasi categorie: