Inel pentru prinderea vartejului la batul de panglica (set 2 bucati)

Inele de prindere panglica

Produs nou

Inele pentru prinderea vartejului la batul de panglica

Inelele se comercializeaza la set de 2 bucati

Mai multe detalii

10,00 lei cu TVA

Informatii

Set de 2 (doua) inele pentru prinderea vartejului la batul de panglica. Aceste inele se pot folosi si pentru prelungirea vartejului, atunci cand se doreste conectarea a doua vartejuri.

Inelele sunt de tip despicat (o spirala cu aproape doua spire). Inelul este suficient de subtire cat sa permita rotirea in interiorul gaurii de prindere in rotorul batului de panglica. Aceste inele, fiind sub forma de spirala, se intind mai greu si previn riscul de detasare usoara a panglicii de bat. Inelele sunt fabricate din otel si sunt rezistente la intinderi repetate.

Inel metalic invartitor pentru bat panglica gimnastica ritmica, este un produs ideal pentru panglicile de gimnastica ritmica. Inelul este fabricat din metal de cea mai buna calitate, asigurand rezistenta si durabilitate. Acesta este usor de folosit si ofera o experienta confortabila si sigura. Inelul metalic invartitor pentru bat panglica gimnastica ritmica ofera un design ergonomic care permite miscarea fluida si controlata a batului. Acesta asigura o stabilitate excelenta in timpul manurii batului de panglica, permitandu-le sportivelor care practica gimnastica ritmica sa isi maximizeze performanta in ceea ce priveste manuirea panglicii. Inelul de pangliga este un accesoriu ideal pentru betele de panglica folosite atat in antrenamente cat si in competitiile de gimnastica ritmica si poate fi folosit cu chiar si in cazul antrenamentelor mai intense. Inelul metalic pentru prinderea in invartitorul batului ("in vartej") pentru panglica de gimnastica ritmica este un produs excelent ce poate fi folosit atat in cadrul competitiilor, in antrenamente, in spectacolelele artistice sau de circ unde se foloseste panglica metalica legata de un bat prevazut cu vartej. Beneficiile competitive ale acestuia includ usurinta de utilizare, design ergonomic si rezistenta. Acest produs va face ca antrenamentele cu bat panglica sa fie mai usoare si mai eficiente, oferind performanta optimizata sportivilor

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: