Memorie USB 8GB personalizabila, fara logo, flash drive / stick USB

MR908NTRL

Produs nou

Memorie USB de capacitate 8 GB model MediaRange MR908NTRL , fara logo, pentru personalizari (prin gravare, serigrafie, tampografie, printare UV)

Mai multe detalii

12,99 lei cu TVA

Informatii

Memorie flash USB de capacitate 8GB pentru personalizari (fara logo). Memoriile se pot personaliza prin gravura (mecanica sau cu laser), serigrafie, tampografie sau imprimare UV. Carcasa metalica, cea care pivoteaza in jurul carcasei din plastic a memoriei, adica partea metalica care se personalizeaza, poate fi desfacuta si indepartata, in asa fel incat sa o puteti personaliza inclusiv cu laser "cald", evitand afectarea corpului din plastic al memoriei (se evita topirea carcasei in timpul arderii cu un laser cald). Daca folositi lasere "reci" atunci puteti grava direct pe carcasa metalica pivotanta iar corpul din plastic al memoriei USB nu va fi topit / deformat.

memorie-cu-logo-serigrafie-tampografie-g

Memoriile flash USB se mai numesc stick-uri USB sau pen drive sau flash drive. Modelul memoriei USB Media Range de capacitate 8 GB este realizat dintr-o carcasa de plastic negra, in jurul careia pivoteaza o alta carcasa metalica, argintie, care are rolul de a proteja conectorul de legatura USB

Acest model special de memorii nu are imprimat niciun logo pe carcasa exterioara. Stickurile de memorie sunt produse de catre MediaRange, o companie germana care ofera o larga gama de produse destinate industriei IT&C

Partea metalica (carcasa exterioara) dispune de un orificiu pentru a permite atasarea unui snur, legarea la inelul de chei sau la un breloc, oferind portabilitate produsului. Inelul sau snurul de prindere nu sunt incluse in pretul produsului si trebuie achizitionate separat.

Aceasta unitate de memorie stick USB este de tip plug&play, memoria fiind detectata automat de catre computere atunci cand este introdusa in porturile USB, fara a fi necesar sa instalati drivere speciale. Acest stick de memorie este compatibil cu majoritatea sistemelor de oparare (Windows, iOS, Linux, Android, Endless, etc)

Memoria personalizabila tip stick USB este prevazuta cu un capac protector din metal, rotativ (pivotant). Capacul pivotant protejeaza corpul memoriei, care este confectionat din plastic negru, corp care inglobeaza chipul de memorie. Carcasa metalica rotativa elimina posibilitatea de a pierde capacul.

Suprafetele carcasei sunt special facute pentru a fi personalizabile. Forma si finisajul stickului de memorie sunt special concepute pentru a oferi posibilitatea de personalizare prin diverse metode specifice cum ar fi gravura mecanica clasica, gravura cu laser, imprimare UV, tampografiere, serigrafiere sau cu autocolant. Toate suprafetele ale carcasei memoriei USB sunt nemarcate (fara marcaje cu text, fara logo-uri), pentru a oferi spatii optime pentru inscriptionarea particularizata individuala a produsului.

Aceste stickuri de memorie nepersonalizate sunt suporturile ideale pentru a realiza memorii USB de prezentare sau kituri software.

Caracteristici:
Interfata: USB 2.0
Capacitate:  8 GB
Viteza scriere: pana la 4 MB/sec      
Viteza citire: 13-17 MB/sec
Compatibilitate: Windows, iOS, Linux, etc
Fiabilitate: permite arhivarea datelor pe termeng lung
Culoare: negru & argintiu
Model: carcasa din plastic + carcasa protectoare pivotanta
Dimensiuni: 56 x 15 x 11 mm
Greutate: 15 g
Impachetare: fara impachetare - se livreaza bulk (vrac)

Aplicatii:
- salvare (backup), editare, transport, schimb rapid si in siguranta de date
- backup-ul datelor importante din calculatorul / laptopul dumneavoastra
- poate fi potrivita in interiorul carcaselor autoreglabile (studiati oferta noastra!)
- realizarea de obiecte personalizare (stick de prezentare pentru expozitii, nunti, botezuri, evenimente de familie sau corporate, etc)

Acest model de memorie este perfect compatibil cu carcasele autoreglabile pentru stick-uri USB

carcasa-memorie-usb-stick-auto_reglabilacarcase-memorii-usb-stick-autoreglabile.carcasa-memorie-usb-stick-auto_reglabilacarcasa-stick-usb-tip-dvd.jpg

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: