Carcasa memorie stick USB cu suport din spuma (foam) decupata, transparenta (clear), cu inchidere magnetica, calitate premium

00000898-estelle-magnet

Produs nou

Cutie pentru stickurile de memorie USB, transparenta (clear), cu suport decupat din spuma (foam) care se muleaza pe conturul memoriei

Mai multe detalii

3,99 lei cu TVA

-1,00 lei

4,99 lei cu TVA

Fisa tehnica

MaterialPlastic

Informatii

Cutie din plastic pentru un stick de memorie USB, cu suport din spuma (foam), cu decupaj in insertia din spuma (care se ajusteaza pentru stick-ul USB), cu inchidere magnetica.
Carcasa pentru memorie USB este fabricata din plastic transparent super clear, calitate premium, cu finisaje impecabile.
In interiorul carcasei pentru memoria USB se afla un suport maleabil, realizat din spuma (foam), decupata dupa o forma care sa permita fixarea in interior a mai multor tipuri de stick-uri de memorii flash USB.
Carcasa pentru memoria USB permite introducerea unei etichete sub suportul decupat din spuma (foam), in asa fel incat sa se vada prin suptafata transparenta a partii de jos a carcasei.
Cutia pentru memorii USB este o carcasa eleganta, transparenta (super clear), ideala pentru pastrarea memoriilor USB care au inregistrate jocuri, filme, programe software, sau arhive de date, muzica sau poze.
Acest tip de carcasa USB stick se foloseste pentru realizarea albumelor (de prezentare, evenimente, nunti, botezuri, etc).
carcasa-memorie-inchedere-magnetica-supocarcasa-memorie-inchedere-magnetica-supocarcasa-memorie-inchedere-magnetica-supo
Carcasa pentru stick USB transparenta (super clear) permite vizualizarea memoriei fixate in suportul din spuma (foam).
Acest model de carcase pentru memorii USB este un produs premium, marca estelle ® , cu sistem de inchidere magnetica. Pe muchiile acestor carcase se gasesc cate doi mini magneti care se lipesc fem, oferind o inchidere sigura.
Carcasa speciala din plastic transparent super clear pentru pastrarea memoriei USB este facuta din acelasi tip de material plastic transparent (clear) din care sunt fabricate si carcasele DVD sau bluray super clear.
Pe fata superioara a carcasei se poate lipi un autocolant taiat cu stanta speciala.
Dimensiunile exterioare ale carcasei sunt 95 mm x 45 mm x 20 mm.

carcasa-memorie-inchedere-magnetica-supo

Cutie transparenta estelle ® pentru fixarea si pastrarea memoriilor fash USB, 95x45x20mm, cu inchidere magnetica ferma.
Aceasta carcasa este conceputa special pentru pastrarea memoriilor USB, fiind un produs recunoscut pentru calitatea si fiabilitatea lui, caracteristici specifice produselor comercializate sub brandul estelle ® .
Carcasele pentru memorii stick USB sunt realizata din materiale durabile, cu aspect elegant, usoare si compacte.
Acest tip de carcasa de memorie USB este practica si utila pentru organizarea si pastrarea memoriilor USB, prezentare filmari si evenimente, cadouri, materiale promotionale personalizate.
Zona personalizabila se afla pe suprafata exterioara.

Caracteristici: material plastic transparent si spuma speciala alba, inchidere tip carte cu prindere magnetica;
* carcasa pentru memoria USB din plastic super clear, lucios si placut la atingere, cu suport din spuma (foam) decupata
* imaginea memoriei fixate in interior poate fi vizualizata din exterior prin peretii carcasei transparente
* in interior suportul de prindere realizat din spuma (foam) decupata se pot fixa diverse modele de memorii stick USB

Dimensiune carcasa: 95 x 45 x 20 mm        [L x l x h]
Dimensiune aproximativa a decupajului in spuma de suport: 55 x 17 mm
Greutate neta: aproximativ 13,1 g
Culoare: transparenta (clear)
Suport de fixare: spuma (foam) alba, decupata
Material: plastic super clear + spuma (foam)
Inchidere: magnetica
Personalizare: se poate adauga colant pe exterior sau o eticheta sub spuma de suport, care se poate vedea prin fata transparenta de dedesupt

Carcasa pentru USB memory stick cu prindere in suport spuma, va ofera solutia optima pentru organizarea si pastrarea memoriilor flash USB.
carcasa-memorie-inchedere-magnetica-supocarcasa-memorie-inchedere-magnetica-supocarcasa-memorie-inchedere-magnetica-supocarcasa-memorie-inchedere-magnetica-supocarcasa-memorie-inchedere-magnetica-supocarcasa-memorie-inchedere-magnetica-supocarcasa-memorie-inchedere-magnetica-supocarcasa-memorie-inchedere-magnetica-supo

NOTA: Memoriile USB care apar in pozele de prezentare nu sunt incluse si trebuie achizitionate separat (gasiti disponibile in ofertele noastre o multime de memorii stick care se potrivesc in aceste carcase).
Carcasa aceasta nu contine stick-urile de memorie USB care apar in unele poze din galeria de prezentare produs !
Pozele afisate au caracter informativ.
Toate marcile si numele produselor mentionate sunt proprietatea respectivelor companii si au fost folosite cu scop descriptiv.

carcasa-memorie-inchedere-magnetica-supo

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: