Maciuci Venturelli CLU7-455

Produs nou

Maciucile Venturelli CLU7-455 sunt folosite in gimnastica ritmica, dar si pentru petrecerea timpului liber, atat acasa cat si in aer liber. Confectionate din fibra de sticla si plastic. Lungime: 45,5 cm, greutate: 152-154 g. Disponibile in mai multe variante de culoare. 

Mai multe detalii

95,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Greutate152-154 g
MaterialFibra de sticla+plastic
StilElegant
ProprietățiCulori vii
Lungime45,5 cm

Informatii

Maciucile Venturelli CLU7-455 pentru practicarea gimnasticii ritmice, atat pentru antrenamentele zilnice, cat si pentru competitii, au dimensiuni in conformitate cu reglemetarile FIG si Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica. Gama larga de culori face posibila alegerea maciucilor potrivite pentru dvs., in functie de preferinta sau culoarea leotardului. Maciucile Venturelli CLU7-455 sunt confectionate din fibra de sticla si plastic, un material de inalta calitate si durabilitate crescuta ce absoarbe socurile. Impactul fiind mai mic gimnasta va manui maciucile cu mai putina teama și mai corect din punct de vedere tehnic. Maciucile pot fi decorate pe gustul dvs. cu benzi autoadezive pentru un efect vizual deosebit. Recomandam sigilarea si protejarea benzii autoadezive decorative cu banda transparenta. Maciucile pot fi utilizate si pentru dans sau numere de jonglerie pentru circ.

Fabricate in Italia.

ATENTIE: tijele maciucilor sunt fabricate din plastic si, din acest motiv, nu trebuie folosite la realizarea de exercitii care impun oprirea maciucilor cu piciorul (prin procedeul de "calcare") sau folosind o alta maciuca (prin procedeul de lovire laterala). Lovirea sau presarea maciucilor in plan transversal poate determina ruperea tijei. Nu loviti si nu presati aceste maciuci pe zona tijelor din lateral, in plan transversal. Garantia nu acopera defectele rezultate in urma socurilor mecanice.

Accesorii

11 alte produse in aceeasi categorie: