Maciuci Venturelli 460PL

Produs nou

Maciucile Venturelli 460PL sunt folosite in gimnastica ritmica, dar si pentru petrecerea timpului liber, atat acasa cat si in aer liber. Confectionate din polipropilena. Capetele maciucilor se pot imbina unul intr-altul, permitand executarea unor elemente de mare efect vizual si dificultate.

Lungime: 46 cm, greutate: 151 g.

Mai multe detalii

150,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Greutate151 g
MaterialFibra de sticla+plastic
StilElegant
ProprietățiCulori vii
Lungime46 cm

Informatii

Maciucile Venturelli 460PL pentru practicarea gimnasticii ritmice, atat pentru antrenamentele zilnice, cat si pentru competitii, au dimensiuni in conformitate cu reglemetarile FIG si Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica. Gama larga de culori face posibila alegerea maciucilor potrivite pentru dvs., in functie de preferinta sau culoarea leotardului. Maciucile Venturelli 460PL sunt confectionate din polipropilena, un material de inalta calitate si durabilitate crescuta ce absoarbe socurile. Impactul fiind mai mic gimnasta va manui maciucile cu mai putina teama și mai corect din punct de vedere tehnic. Capetele maciucilor se pot imbina unul intr-altul, permitand executarea unor elemente de mare efect vizual si dificultate.

Maciucile pot fi decorate pe gustul dvs. cu benzi autoadezive pentru un efect vizual deosebit. Recomandam sigilarea si protejarea benzii autoadezive decorative cu banda transparenta. Maciucile pot fi utilizate si pentru dans sau numere de jonglerie pentru circ.

Fabricate in Italia.

ATENTIE: tijele maciucilor sunt fabricate din plastic si, din acest motiv, nu trebuie folosite la realizarea de exercitii care impun oprirea maciucilor cu piciorul (prin procedeul de "calcare") sau folosind o alta maciuca (prin procedeul de lovire laterala). Lovirea sau presarea maciucilor in plan transversal poate determina ruperea tijei. Nu loviti si nu presati aceste maciuci pe zona tijelor din lateral, in plan transversal. Garantia nu acopera defectele rezultate in urma socurilor mecanice.

Accesorii

11 alte produse in aceeasi categorie: