Maciuci Pastorelli imbinabile (conectabile) Oksana

Produs nou

Maciucile Pastorelli imbinabile (conectabile) model Oksana sunt utilizate in gimnastica ritmica, dar si pentru petrecerea timpului liber. Confectionate din plastic.

Lungimi disponibile:  45 cm (dimensiunea variaza intre 45,00 si 45,5 cm).

Disponibile in mai multe variante de culoare.

Mai multe detalii

150,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Greutate150 g
MaterialPlastic
StilSportiv
ProprietățiCulori vii
Lungime45 cm

Informatii

Maciucile Pastorelli imbinabile (conectabile) model Oksana sunt folosite in gimnastica ritmica, atat pentru antrenamentele zilnice, cat si pentru competitii, avand dimensiuni in conformitate cu reglemetarile FIG si Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica.

Maciucile Pastorelli imbinabile (conectabile) model Oksana sunt confectionate din plastic, materialul fiind de inalta calitate si durabilitate ce absoarbe socurile. Impactul fiind mai mic gimnasta va manui maciucile cu mai putina teama si mai corect din punct de vedere tehnic. Capetele maciucilor se pot imbina ("connectable clubs"), permitand executarea unor elemente cu efect vizual sporit.

Maciucile Pastorelli imbinabile (conectabile) model Oksana sunt disponibile in mai multe culori: roz, mov, negru

Maciucile insa, pot fi decorate pe gustul dvs. cu benzi autoadezive pentru un efect vizual deosebit, in functie de preferinta sau culoarea leotardului. Recomandam sigilarea si protejarea benzii autoadezive decorative cu banda transparenta. Maciucile pot fi utilizate si pentru dans sau numere de jonglerie.

Pastorelli este partener oficial FIG.

ATENTIE: tijele maciucilor sunt fabricate din plastic si, din acest motiv, nu trebuie folosite la realizarea de exercitii care impun oprirea maciucilor cu piciorul (prin procedeul de "calcare") sau folosind o alta maciuca (prin procedeul de lovire laterala). Lovirea sau presarea maciucilor in plan transversal poate determina ruperea tijei. Nu loviti si nu presati aceste maciuci pe zona tijelor din lateral, in plan transversal. Garantia nu acopera defectele rezultate in urma socurilor mecanice.

Accesorii

11 alte produse in aceeasi categorie: