Maciuci Pastorelli imbinabile (conectabile) Masha - promotie

Produs nou

Maciuci Pastorelli imbinabile (conectabile) model Masha, culoare negru (manere) - portocaliu (capete) sau mov (manere) - roz (capete)

Recomandate pentru gimnastica ritmica, dar si pentru petrecerea timpului liber. Confectionate din plastic si cauciuc.

Lungimi disponibile: 41 cm  (dimensiunea variaza intre 40,5 si 41,5 cm) si 45 cm (dimensiunea variaza intre 45,00 si 45,5 cm).

Mai multe detalii

125,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Greutate152 g
MaterialFibra de sticla+cauciuc
StilSportiv
ProprietățiCulori vii
Lungime45 cm

Informatii

Maciucile Pastorelli imbinabile (conectabile) model Masha culoare negru (manere) - portocaliu (capete) sunt folosite in gimnastica ritmica, atat pentru antrenamentele zilnice, cat si pentru competitii nationale

Maciucile Pastorelli imbinabile (conectabile) model Masha  sunt confectionate din plastic (gatul si corpul maciucii) si cauciuc (capul maciucii), materialul fiind de inalta calitate. Socul impactului fiind mai mic datorita cauciucului folosit pentru confectionarea capetelor, gimnasta va manui maciucile cu mai putina teama si mai corect din punct de vedere tehnic. Datorita capetelor confectionate din cauciuc, maciucile pot fi imbinate una intr-alta ("connectable clubs, linkable clubs"), permitand executarea unor elemente cu efect vizual sporit.

Maciucile Pastorelli imbinabile (conectabile) model Masha sunt disponibile pentru aceasta oferta promotionala doar in combinatia bicolora portocaliu-negru sau mov - roz

Maciucile pot fi decorate pe gustul dvs. cu benzi autoadezive pentru un efect vizual deosebit, in functie de preferinta sau culoarea leotardului. Recomandam sigilarea si protejarea benzii autoadezive decorative cu banda transparenta. Maciucile pot fi utilizate si pentru dans sau numere de jonglerie.

Acest model cu pret redus se comercializeaza exclusiv in varianta Negru - Portocaliu sau Mov - Roz

Modelul de maciuci imbinabile (conectabile) Pastorelli Masha este disponibil in multe variante de combinatii de culori sau in variante unicolore. Le gasiti pe toate in acest magazin online. Celelalte variante de culori au preturi diferite fata de aceste modele prezentate in aceasta pagina.

Acest model cu pret redus nu are certificare FIG si nu poate fi folosit in competitii oficiale organizate de F.I.G.

ATENTIE: tijele maciucilor sunt fabricate din plastic si, din acest motiv, nu trebuie folosite la realizarea de exercitii care impun oprirea maciucilor cu piciorul (prin procedeul de "calcare") sau folosind o alta maciuca (prin procedeul de lovire laterala). Lovirea sau presarea maciucilor in plan transversal poate determina ruperea tijei. Nu loviti si nu presati aceste maciuci pe zona tijelor din lateral, in plan transversal. Garantia nu acopera defectele rezultate in urma socurilor mecanice.

Accesorii

11 alte produse in aceeasi categorie: