Maciuci imbinabile (conectabile) Dvision

Produs nou

Maciucile imbinabile (conectabile) Dvision sunt utilizate in gimnastica ritmica, dar si pentru petrecerea timpului liber.

Confectionate din plastic si cauciuc.

Lungimi disponibile: 45 cm pentru senioare si 42 cm pentru junioare

Disponibile in mai multe combinatii de culori.

Mai multe detalii

60,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Greutate152 g
MaterialPolipropilena+elastomer
StilSportiv
ProprietățiCulori vii
Lungime45 cm

Informatii

Maciucile imbinabile (conectabile) Dvision  sunt folosite in gimnastica ritmica, atat pentru antrenamentele zilnice, cat si pentru competitii, avand dimensiuni in conformitate cu reglemetarile FIG si Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica.

Maciucile imbinabile (conectabile) Dvision sunt confectionate din plastic (polipropilena) si cauciuc / elastomer (la ambele capete ale maciucii), materialul fiind de inalta calitate si durabilitate ce absoarbe socurile. Impactul fiind mai mic gimnasta va manui maciucile cu mai putina teama si mai corect din punct de vedere tehnic. Datorita capetelor confectionate din cauciuc (elastomer), maciucile pot fi imbinate una intr-alta ("connectable clubs"), permitand executarea unor elemente cu efect vizual sporit.

Maciucile imbinabile (conectabile) Dvision  sunt disponibile in mai multe combinatii de culori: roz-alb, roz-mov, roz-negru, mov-alb, mov-roz, galben-alb, galben-roz, galben-albastru, galben-negru, galben-verde.

Maciucile insa, pot fi decorate pe gustul dvs. cu benzi autoadezive pentru un efect vizual deosebit, in functie de preferinta sau culoarea leotardului. Recomandam sigilarea si protejarea benzii autoadezive decorative cu banda transparenta. Maciucile pot fi utilizate si pentru dans sau numere de jonglerie.

Va rugam sa alegeti cu atentie lungimea maciucilor atunci cand plasati comanda: 42cm pentru junioare si respectiv 45cm pentru senioare

ATENTIE: tijele maciucilor sunt fabricate din plastic si, din acest motiv, nu trebuie folosite la realizarea de exercitii care impun oprirea maciucilor cu piciorul (prin procedeul de "calcare") sau folosind o alta maciuca (prin procedeul de lovire laterala). Lovirea sau presarea maciucilor in plan transversal poate determina ruperea tijei. Nu loviti si nu presati aceste maciuci pe zona tijelor din lateral, in plan transversal. Garantia nu acopera defectele rezultate in urma socurilor mecanice.

Accesorii

11 alte produse in aceeasi categorie: