Maciuci Venturelli imbinabile cu sclipici model TV

Produs nou

Maciucile Venturelli imbinabile, lucioase si cu sclipici, model TV pentru gimnastica ritmica.

 Confectionate din fibra de sticla si cauciuc.

Lungimi disponibile: - 45 cm (pentru senioare), greutate  si 41,5 cm (pentru junioare). Greutate: 152 g.

Disponibile in mai multe combinatii de culori. Capul imbinabil al maciucilor are sclipici.

Mai multe detalii

250,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Greutate152 g
MaterialFibra de sticla+cauciuc
StilSportiv
ProprietățiCulori vii
Lungime41,5 cm / 45 cm

Informatii

Maciucile Venturelli imbinabile lucioase, cu sclipici, model TV,  sunt adecvate pentru practicarea gimnasticii ritmice, atat pentru antrenamentele zilnice, cat si pentru competitii, avand dimensiuni in conformitate cu reglemetarile FIG si Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica.

Lungime 450 cm (pentru senioare). Greutate: 152 g.

Lungime 415 cm (pentru junioare). Greutate: 152 g.

Maciucile Venturelli imbinabile lucioase, cu sclipici, model TV, sunt confectionate din fibra de sticla (gatul si corpul maciucii) si cauciuc (capul maciucii), materialul fiind de inalta calitate si durabilitate ce absoarbe socurile. Impactul fiind mai mic gimnasta va manui maciucile cu mai putina teama si mai corect din punct de vedere tehnic. Datorita capetelor confectionate din cauciuc, maciucile pot fi imbinate una intr-alta ("linkable clubs"), permitand executarea unor elemente cu efect vizual sporit.

Maciucile Venturelli imbinabile cu sclipici model TV sunt disponibile in mai multe combinatii de culori.

Maciucile pot fi decorate suplimentar, pe gustul dvs., cu benzi autoadezive pentru un efect vizual deosebit, in functie de preferinta sau culoarea leotardului.

Recomandam sigilarea si protejarea benzii autoadezive decorative prin acoperirea suplimentara cu o banda transparenta (banda "scotch" transparent). Maciucile pot fi utilizate si pentru dans sau numere de jonglerie.

Fabricate in Italia.

ATENTIE: tijele maciucilor sunt fabricate din plastic si, din acest motiv, nu trebuie folosite la realizarea de exercitii care impun oprirea maciucilor cu piciorul (prin procedeul de "calcare") sau folosind o alta maciuca (prin procedeul de lovire laterala). Lovirea sau presarea maciucilor in plan transversal poate determina ruperea tijei. Nu loviti si nu presati aceste maciuci pe zona tijelor din lateral, in plan transversal. Garantia nu acopera defectele rezultate in urma socurilor mecanice.

Accesorii

11 alte produse in aceeasi categorie: