Maciuci Venturelli RUBBER CLUB

Produs nou

Maciucile Venturelli RUBBER CLUB sunt adecvate pentru practicarea gimnasticii ritmice, dar si petrecerii timpului liber. Confectionate din fibra de sticla si cauciuc.

Lungimi disponibile 45 cm (pentru senioare) si 415 cm (pentru junioare). Greutate: 152 g.

Disponibile in mai multe variante de culoare. 

Mai multe detalii

195,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Greutate152 g
MaterialFibra de sticla+cauciuc
StilSportiv
ProprietățiCulori vii
Lungime41,5 cm / 45,5 cm

Informatii

Maciucile Venturelli RUBBER CLUB  sunt adecvate pentru practicarea gimnasticii ritmice, atat pentru antrenamentele zilnice, cat si pentru competitii, avand dimensiuni in conformitate cu reglemetarile FIG si Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica.

Lungime 450 cm (pentru senioare). Greutate: 152 g.

Lungime 415 cm (pentru junioare). Greutate: 152 g.

Maciucile Venturelli RUBBER CLUB sunt confectionate din fibra de sticla (gatul si corpul maciucii) si cauciuc (capul maciucii), materialul fiind de inalta calitate si durabilitate ce absoarbe socurile. Impactul fiind mai mic gimnasta va manui maciucile cu mai putina teama si mai corect din punct de vedere tehnic. Datorita capetelor confectionate din cauciuc, maciucile pot fi imbinate una intr-alta ("linkable clubs"), permitand executarea unor elemente cu efect vizual sporit.

Maciucile Venturelli RUBBER CLUB sunt disponibile in mai multe combinatii de culori:

- negru / negru

- roz / negru

- rosu / negru

- portocaliu / negru

Maciucile insa, pot fi decorate pe gustul dvs. cu benzi autoadezive pentru un efect vizual deosebit, in functie de preferinta sau culoarea leotardului.

Maciucile pot fi decorate pe gustul dvs. cu benzi autoadezive pentru un efect vizual deosebit. Recomandam sigilarea si protejarea benzii autoadezive decorative cu banda transparenta. Maciucile pot fi utilizate si pentru dans sau numere de jonglerie.

Fabricate in Italia.

ATENTIE: tijele maciucilor sunt fabricate din plastic si, din acest motiv, nu trebuie folosite la realizarea de exercitii care impun oprirea maciucilor cu piciorul (prin procedeul de "calcare") sau folosind o alta maciuca (prin procedeul de lovire laterala). Lovirea sau presarea maciucilor in plan transversal poate determina ruperea tijei. Nu loviti si nu presati aceste maciuci pe zona tijelor din lateral, in plan transversal. Garantia nu acopera defectele rezultate in urma socurilor mecanice.

Accesorii

11 alte produse in aceeasi categorie: